Ha en fin valborg!



Får välá se va vi hitt på

Sitter hemma hos Joakim nu, drog en stund på stan innan men hittade inget. Dagen har varit lugn och fin, dock har jag fått en enorm huvudvärk men går förhoppningsvis över. 

Imorgon är det valborg men har dock inget planerat, får välá se va vi hitt på! 



Provade på att rita lite manga.
Tycker dock om att göra min egna stil egentligen men skadar inte att prova något nytt.

Färdig klagat!

Sitter på skolan nu. Har inte ätit någon frukost eftersom jag prioriterade att duscha före mat och jag valde att sova lite längre också vilket var helt fel, för nu sitter jag och är jätte hungrig.

Sjuk och gå en bit till skolan utan mat i magen är ingen bra kombo eftersom jag just nu sitter ser svarta prickar framför ögonen, känns som jag snart ska svimma.

Tycker det är orättvist att alla som har lektioner innan Swedish meal time kommer hit får ledigt från sina lektioner och vi som har lite håltimme missar en bit av håltimmen och har lektioner efteråt, dessutom slutar typ alla efter lunch bara för att deras scheman är mycket bättre än våra...Aa nu har jag klagat färdigt. 

Ska fortsätta med att göra ingenting nu så. BYE! 



Nothing special

Inget speciellt har hänt idag, har bara vilat och pluggat lite matte. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan, har bara två lektioner så kommer nog gå bra. 

Nu blir det sängen så godnatt.

Inget prov idag tyvärr..

Blev hemma idag också, önskar att jag mådde bra så jag kunde åka till skolan för att göra provet, vill inte ha ett prov till att göra, dock fanns ju risken att jag ändå skulle fått omprov, fast tycker det är mycket bättre att kolla på provet och försöka sitt bästa istället för at bara skita i att göra det..

Nu ska jag ta och göra något att äta sedan ska jag vila lite och plugga.. Kanske tar och sätter mig ute lite i solen, även fast jag är sjuk är det bra med solljus.   



Lovet e slut

Lovet har varit bara fint. 63 mil bilfärd dit och sedan 63 tillbaks. Kändes helt underbart att få komma bort hemifrån lite, umgås med familjen, bara ta det lugnt. Skulle plugga men prioriterade att vila istället.

Från början var vädret lite trist, men sedan blev det helt underbart. Var ute mycket å solade, cyklade gjorde jag också, sedan åkte vi och pimplade vilket var helt awesome. Satt 3½ timme i solen och njöt, fick faktiskt två små aborrar också vilket var plus i kanten.
Haha ville inte åka hem egentligen men familjen tyckte det var dags så fick lov att packa ihop.
Var underbart att träffa släkten från norr men kändes jobbigt och konstigt att farfar inte var där. 

Men nu är jag hemma. Igår var jag hos älsklingen, vi såg bio, LA battle tror jag den hetta, den va faktiskt awesome. Sedan på kvällen såg vi film innan vi somna. Första gången jag såg baksmällan faktistk och den va också bra. 

Idag for jag hem från skolan för jag mådde inge bra så har blivit att vila upp mig för matte provet till imorgon. 






Promenix

Ska ta mig ut på promenad hade jag tänkt mig. Tror det skulle sitta bra med frisk luft, kanske förhoppningsvis så börjar jag må bättre av det. Egentligen orkar jag inte riktigt gå, inte ens stå, men tror det blir bättre med en promenad. 

Hoppas ni har haft en bra söndag! Se ya later aligator..



Vila skulle sitta bra

Någon som vet varför det kommer upp en grej när man trycker upp min blogg, att det är någon som kräver användarnamn och lösenord? Det går helt utmärkt att läsa bloggen då man trycker kryss men är lite jobbigt och störande.

Känner mig seg idag. Vill bara lägga mig i min säng, vila och se film men känner att jag inte riktigt har tid med det. Ändå sitter jag här och bloggar och kollar min facebook.

Dock har jag inte egentligen så mycket att göra, typ packa men sen är det väl inte så mycket mer, så tror jag skulle hinna se någon film eller i alla fall vila lite.

Känner mig galet rastlös fast kroppen orkar inte, den orkar inte med någonting av någon anledning. Snurrig och ingen ork, har varit så sen en vecka tillbaka... Vet inte riktigt ifall dom där järntabletterna hjälper, dock känns det som det blir så mycket värre ifall jag glömmer att ta en tablett, fast jag mår ändå dåligt även fast jag tar dom.

Nä nu tror jag att jag ska sluta skriva eftersom detta inlägg blev bara strunt och svårt att hänga med i. 

Jag har en gungstol! Den är fin.



I can do it!

Vaknade halv nio idag och åt frukost. Sedan satte jag mig direkt vid datorn men gjorde inget onödigt så att säga för jag gick igenom alla mina restuppgifter, kollade ifall jag hade alla grejer för att göra dom, vilket jag hade så nu är jag redo att åka norrut. Eller ja, jag måste ju packa också.. Vi åker imorgon så jag har inte någon jätte stor brådska. Vet ju som ändå vad jag ska ta med mig så. Tror jag... 

Detta lov blir i alla fall att fokusera på alla mina rester, visst ska jag försöka hjälpa till att städa och umgås med familjen, men resterna är prio ett! Det är viktigt att jag gör klart dom och jag tror faktiskt att jag kommer klara det också.


LOV!

Så nu är svenska nationella gjort. Lite drygt va det hoppas bara det gick bra. Får se senare. Nu är det iaf LOV! Awesome! Så härligt, dock blir det plugg blandat med norrland men funkar det också, längtar faktiskt att få åka från västerbotten ett tag, liksom ta nya tag etc. 

Nä nu ska jag plugga vidare även fast vi har fått lov. Jag är då speciell.

Tagga gruppsex

Nu sängen, imorgon nationella prov. Taggar att sitta och skriva faktiskt. Vadå fem timmar är väl inge mycket.. eller? Haha dock måste man ju inte sitta fem timmar, tycker det bara är bra att man får sådan lång tid på sig, ifall man skulle behöva det. 


För att förklara rubriken så har jag väldigt dålig hörsel.

Amanda: Taggar du uppsats på torsdag?

Jag:
Vadå gruppsex?

Lite senare på samma lektion.

Annika (våran mattelärare): Ja nu ska jag skissa lite här.

Jag till Amanda: Sa just Anika att hon måste kissa?


Nu ska jag sova så godnatt.


Flum med annat tillbehör!

Idag har jag varit allmänt flum på skolan, tror många störde sig på det men det gör mig ingenting för jag är som jag är och har inte tänkt att ändra mig för någon annans skull. Ibland så kanske jag vill vara tre år och då är jag det ^^

Idag har det verkligen varit riktig sommar värme. Solen värmde på och det var helt underbart. 

Nu ska jag sova så godannatten!


plugga och hoppas på det bästa

Historiarov imorgon, får hoppas på att det går bra, verkar ju vara ett hyffsat enkelt prov men kanske inte, får helt enkelt se, det ända jag kan göra är ju att plugga och hoppas på det bästa.

Nästa torsdag blir det 5 timmar nationella prov. Inte så kul kanske men kommer  säkert gå bra. Det jag inte riktigt förstått är varför vi har nationella på Engelska B och Matte B, dom är ju inviduellaval men allt har väl en mening antar jag.

Snart har jag matte vilket jag verkligen inte ser framemot, sen efter det är det grafisk kommunikation vilket faktiskt är roligt, till en viss del. Är så galet skoltrött att jag inte tycker något med skolan är roligt längre...Suck men snart är det påsklov och sedan sommarlov, dock är det ännu ett år kvar efter det men det är bra med lov så man får vila upp sig. 

Nu ska jag fortsätta plugga till provet.

Valpinfo

Tänkte berätta lite hur det gått för valparna. Tiden har ju gått så fort att jag inte hängt med. Valparna har iallafall blivit sålda, alla förutom en liten knutt som vi valde att behålla. Imorse då jag satt och drack välling kom lilla Klara och la sig nedanför mig med huvudet på mina fötter för att sova, sedan då jag rörde mig lite kollade hon upp på mig så jag lyfte upp henne, då somnade hon direkt i min famn. Kanske inte det roligaste fakta att veta så här en onsdag men hon är ju bara för underbar. 

Imorgon är det torsdag och sen kommer fredag, tiden går ju så väldigt fort. Nu ska jag gå och busa med lilla Klara sen blir det tv tittande hela kvällen. Bara underbart! 


Bildbrist på denna dator men ville visa något och orkar inte göra något i illustrator just nu så bjuder på en bild jag gjorde för ett tag sedan.

förvånadsvis bra

Lyckades ju som sagt göra klart mitt tal, höll det igår och det gick faktiskt förvånadsvis bra. Sedan filmade vi klart allt till filmkundkapen igår också vilket jag är väldigt glad över. Ifall vi inte skulle blivit klart innan fredag skulle vi fåttig i uppgiften så chanserna att det skulle hända blir ju mindre, dock är ju hela redigeringen kvar men det tar en annan i gruppen hand om. Kan bara säga att jag verkligen verkligen inte tycker om grupparbeten.. men antar att ifall man tar och väljer ett mediaprogram så får man förvänta sig mycket grupparbeten. 

Idag försov jag mig, så blev ingen idrott, bussen jag ska ta gör så att jag är precis vid skolan då vi börjar.

Check!

  • PM - check
  • Tal - check
Överlycklig jag är nu! Förbannad har jag varit hela dagen bara för att vi ska hålla svenska nationella tal imorgon vi fick alltså veta detta idag eller ja vi har ju som vetat att några ska hålla tal imorgon och idag fick vi veta att det är våran grupp. Iaf jag som vetat hur talet ska vara i mindre än en vecka tycker inte det är så rättvist för vissa får två veckor på sig.. Men iaf nu är talet klart så lycklig är jag! Hoppas man får G på det nu bara! 

Idag har det fikats, fikats, myst och fikats, det är ju nämligen inte vilken dag som helst idag utan det är Joakims födelsedaag! GRATTIS! 

Nu hade jag gärna ritat en illustrator bild men sitter dock på hjärtats dator istället. Det är nämligen så att min dator har fått fnatt eller ja gått sönder så nu kan jag inte ladda den. alls... så måste lämna in den imorgon och får hoppas på det bästa. Typ att den är ofixbar och jag får slänga ut han genom fönstret nämen skämt åtsido nu ska jag mysa med stora jocke, inte varje dag man fyller 18 heller, eller jag inte varje dag man fyller år överhuvudtaget.

Nu blev det massa svammel så dags att sluta! Godnatt.

Att försöka är ju det som räknas. Eller?

Måste verkligen skriva klart mitt pm dock har jag ju håltimme imorgon också men det är fel att tänka så. Just nu är det jätte svårt att skriva eftersom jag har både ont i magen och huvudet + är jätte trött, dessutom så på senaste tiden har jag haft jätte svårt att koncentrera mig, måste av någon anledning ha helt tyst runt omkring mig för att kunna göra något överhuvudtaget. Well jag har iaf försökt väldigt mycket och det är väl det som räknas. 

Borde faktiskt gå och lägga mig, det är ju en ny dag imorgon ju och inte vilken dag som helst utan hjärtat fyller ju 18 år. 

Väldigt sugen på popcorn men tror inte det hjälper mot illamående..Godnatt!

borde skriva men går inte så bra

Har tråkigt, borde skriva mitt pm och talet till svenka nationella men går inte så bra. Får ta och försöka igen så kanske det går bättre eller något. Hoppas kan man ju alltid...

Helg spenderas hos min älskling

Helgen spenderas hos Joakim. Han fyll ju som år nu på måndag så de blir mycke fika. Finns som inte så mycket att skriva egentligen, igår tog vi oss en promenad, sen har vi väl bara suttit vid datorerna och myst.

Första April va lite små rolig då jag och Sandra lyckades lura en lärare. Vi var klädda i exakt likadana kläder så antar att det var svårt att skilja på oss, dock tyck ju som inte jag det men kanske för att jag är ena personen så att säga. Saknar ändå den gamla goa tiden då jag och Sandra gick samma skola och vi lurade alltid lärarna på första april, det va tider de. Om ni inte redan förtsod det så är jag och Sandra enäggstvillingar.


RSS 2.0