30 december

Har inte skrivit på bloggen på ett bra tag nu.. Har inte haft nå tid eller nåt att skriva och tycker inte om att stressa upp mig för att ha något att skriva utan skriver bara på när jag väl har något att skriva.. Oj nu blev det mycket skrivande om skrivandet jag har gjort, gör och kommer att göra.
Menmen nu har det ju som varit julafton och det har varit härligt.
Hela helgen var jag i stan och vi såg på bio bland annat, Paranormal activity var det och den var typ läskig.. alla bara satt och skratta åt mig och sen när ljuset på biosalongen tändes så kollade alla i hela salongen på oss. Tror ändå att jag skrämde upp mig själv ganksa mycket så den verkade mycket läskigare än den egentligen var.
När vi var hemma hos Jocke så var det massor med ljud och dörren öppnade sig av sig själv, då fick jag typ panik så jag kuta till sängen och la mig i fosterställning under täcket.
Sen att vandra i snö som är ända upp till midjan är inget att rekomendera speciellt när man har gympsskor med hål i, fast snö är dock väldigt mysigt så jag vill inte klaga. 
Oj hade tydligen mycket att skriva och ännu mer har jag.
Vill bara skriva att jag nyss idag fick veta att den mest underbaraste, snällaste och finaste hunden i hela världen inte finns kvar längre.. Kommer sakna Kendur så otroligt mycket.
You will always be in my mind!


4:de Advent!

Glad 4:de advent. Känner mig duktig att jag har städat mycket nu idag, och snart ska man till systers lägenhet och städa där med, innan imorgon då det kommer några kompisar från skolan. Det blir väll ganska lite sömn och mycket energidryck, fast inte så mycket energidryck från min sida dock. men ska väl ta och gå och handla nu..

19 december Lördag.

Börjar faktiskt känna den där julkänslan nu när man sitter i köket, fikar kladdkaka med vanilte, medan snön faller ned utanför fönstret och jullåtar går på lågvolym på radion.


Lördag 19 december.

Nu sitter man här ensam i lägenheten och funderar på vad man ska ta sig till. Jag har riktigt tråkigt, första helgen på länge man inte har någon att vara med, eller något att göra. är dock väldigt skönt att bara ta det lungt och vila med tanke på att jag troligen hade feber i förrgår och igår, men det är jobbigt att vara så ensam. Igår var det avslutning så nu har man lov och det är väll skönt fast lite tråkigt. Men nu ska man kanske ta itu med städningen eftersom resten av familjen kommer imorgon, förutom storsyrran som är i australien, lite avis man är, fast snö är ju ändå så riktigt mysigt så här till jul.

snö

Bilden är tagen från ett skolarbete på mediaproduktionen. Det var riktigt kallt ute och jag hade inga vantar på mig för att på bilden skulle jag ha frusna händer, och det blev verkligen så, jag kunde inte röra mina fingrar.


Torsdag!

En ganska chill dag idag, dom flesta i klassen var hemma idag för dom var klara med allt eller nåt, tror inte det egentligen men men, jag var i alla fall kvar på skolan för jag hade lite grejs att göra klart typ som en nätverkskabel som tog typ tio min att göra och sen hade jag lite rest på mediakunskapen och den uppgiften tog typ också bara tio min, när vi hade haft mediakunskapen ett tag då märkte jag att jag hade feber, jag mådde i alla fall inte bra men jag stannade ändå kvar på skolan till fyra.
Imorgon är det julavslutning, ändå härligt att ta en paus från allt plugg, men kommer sakna kompisarna från skolan, men vi får väll hitta på något på lovet.
Jaja ska ta och sova nu så jag är pigg imorgon, blir lite sovmorgon också, så det blir härligt men godnatt.

typ flumm eller
Flumm med Jimmy och Palt

Tisdag eller?

Så idag försov jag mig igen, vaknade vid elva och bussen gick vid tolv, så jag kom försent till min sista lektion, om det inte vore för excel provet så skulle jag nog inte farit till skolan alls idag men det blev som det blev.
Jaja kanske ska ta och plugga lite.

Bilder!

Lite bilder från dagen.


Bröst!

Väldigt fina pepparkaker.

Näsa!

Vill du ha en kram? Det är gratis!

Är det Måndag idag?

Har inte uppdaterat på ett bra tag nu känner jag, men har som inte haft så bra med tid eftersom jag har pluggat väldigt mycket och har fortfarande mycket kvar att göra nu sista veckan.
Helgen var riktigt härlig, var faktiskt i skolan, hela helgen, från fredag till söndag. Det var riktigt mysigt och skoj, hade som filmkväll fast såg väll egentligen inte så mycket film dock xD men men.
Nu dom senaste dagarna, senaste veckan har jag försovit mig, typ ganska sliten man är, så det blir härligt med lov. Fast kommer bli ganska deppad om jag bara kommer få sitta här hemma och inte göra någonting. Om någon vill hitta på något så säg bara till. Jaja nu ska jag och Emma (som är as snygg och jätte bra men är dålig på att plugga) fika lite pepparkakor och mjölk innan vi går och lägger oss. Vi gjorde pepparkakorna alldeles själva, (förutom degen som redan var färdig och som var jätte god), våra pepparkakor blev jätte fina iallafall.
Pip pip häslar min brandvarnare med dåligt batteri.

Måndag!

Galet rolig dagen var idag igen. Inte lektionerna dock det var ändå najs att typ rimma, men rasterna var underbara, sov dock typ hela tiden. 
Jaja nu sitter man hemma och ska väll ta och plugga snart.
Ha det bra. 

Gammal bild jag med tuppkam 
En gång i tiden hade man tuppkam.
Har som bara blivit gamla bilder på mig nu ett tag och fortsätter
med det nu också fast snart så blir det andra, nyare bilder


Helgen!

Vilken spontan helg.
"Vi drar till Malin"
Det var i alla fall riktigt skoj.
Bengt (som är våran katt Nala döptes till under helgen) var duktig på kurragömma.
Längtar till nästa helg då det blir filmkväll på skolan, det blir nog underbart.

Måndag.

Helgen var riktigt trevligt, första advent och allt.
Nu sitter jag i min systers lägenhet och tar det lungt, får ta hand om den nu när hon åkt till Australien. Känns riktigt lugnt och stillsamt nu efter att ha varit i skolan med trevliga och ganska hypra människor.

Nala och jag.

Med en kramgo katt bredvid, sittandes i soffan och
kollar på tv känns det riktigt underbart.


RSS 2.0