Fredag!

Typ försov mig nästan i morse eller ärligt så orkade jag inte kliva upp för jag var så galet trött men tillslut tog jag mig i kragen eller i detta fall pyjamasen och klev upp. Lungt värt det eftersom det blev ännu en rolig dag i dag på skolan. "Vi är normala, vi lovar." iallafall så skulle jag vara hemma innan fyra eftersom vi skulle ha födelsedagsmiddag till min syster som fyller år.
Nu är det helg iallafall och det är alltid lika najs, men ska nog ta och gå och sova snart så här tidigt en fredags kväll, men jag är faktiskt jätte trött och det ska bli riktigt härligt att få sova.
God night sleep tight!

Torsdag, fast känns som måndag.

Idag for jag till skolan, efter att inte varit där på tre dagar. två lektioner men slutar 15.15 så ganska långa lektioner.
På lunchrasten var det lika galet som vanligt. har som saknat det när jag varit sjuk, men iallafall så var jag riktigt rastlös så jag typ hoppade om kring och kunde inte sitta still. Sen på median så försvann min energi helt. Jag höll helt på att somna. men jag klarade att vara vaken men det var nära. Jag förstår inte vart min energi tog vägen.

Då jag har varit sjuk så har jag bara haft tråkigt, har inte funnits något att göra. Galet att det är snart helg igen, känns ju som måndag idag ju.
Aja nu måste jag plugga på det jag missat.
Se you later alligator.


Bjuder på en gammal bild på mig när jag hade
långt hår.

Tisdag!

Hemma idag igen, orkade inte kliva upp i morse. Ska snart städa fast det kändes extremt drygt men men, en månad kvar till julafton så blir någ bra med lite ordning här hemma.
Snart måste man ju handla julklappar också, måste bara komma på vad jag ska köpa för något till folk
Aja ska gå och städa lite sen blir det lite piano.


Måndag!

Mådde helt ärligt skit i morse då jag skulle kliva upp så ingen skola för mig. Får se hur det blir imorgon. Detta blev ett kort inlägg men nu ska jag ta och se på en film och dricka te, Te liksom vad kan vara bättre när man inte mår bra. Aja sen ska jag väll ta reda på vad jag missat idag på skolan.
Kram!

En bild på mig när jag var brunett och hade långt hår.

Söndag.

Kom just att tänka på att hela veckan har gått galet fort. nästan för fort. Nu är det ny vecka, med nya tag, och nya upplevelser.
Tycker jag inte är så snäll just nu för min familj städar huset och jag hjälper inte till eftersom jag ska göra läxa, men istället sitter jag här och bloggar. Ska faktiskt ta och försöka mig på lite läxa nu så.

Fredag!

efter skolan skulle jag vara med amanda, men jag råkade vara lite längre kvar på skola, Förlåt Amanda! men vi hade ju kul då jag kom tillslut. Aja nu ska man ta och se någon film kanske så här på en fredags kväll.

Borde sova!

klockan är mycket igen. borde faktiskt ändra mina tider då jag går och lägger mig. idag var jag så trött att man kunde hitta mig sovandes på olika soffor i skolan på, direkt då jag fick rast tog jag chansen att gå och lägga mig, men man kan som inte riktigt sova på NTI för det är ganska hög ljud nivå fastän det är en liten skola.
Hade svenska prov idag, tyckte det gick sådär. Hoppas på ett G åtminståne. Jaja imorgon har jag data kunskap prov, har inte pluggat så mycket som jag borde så får se hur det kommer gå.
ne nu ska jag spela lite tetris och sen ska sova. Godnatt!


sent!

Nu är klockan mycket. ligger faktiskt i sängen och skriver för jag ska ta och sova snart. ska bara plugga lite mer till svenska provet imorgon. ska väll spela lite tetris också innan jag lägger undan datorn. jaja. natti natti.

can´t stop playing!

Jag har fått ett beroende
TETRIS!!!

Kan bara inte sluta spela.
mitt rekord är 90 rader nu.



I hope it will be okey!

Har inte skrivigt på att bra tag nu. Ärligt talat har jag inte orkat, det har bara känts allmänt drygt men nu ska jag ta tag och bli lite aktiv här igen. det kändes okej, allt flöt på bra, gör det väll fortfarande...


Varför är det tvunget att bli så här!?

Varför just nu när allt går så bra? Varför någon gång alls?

Det är ju bara onödigt ju! Jag hoppas allt blir bra!

Annars vet jag inte alls vad jag ska göra.

Vet inte hur jag kommer klara av dagen!

Men man kan inte tänka så nu.

Man måste tänka positivt. Annars klarar man det inte.

Men jag vet att du kommer klara det!

Du är ju den tuffaste människan jag känner!


RSS 2.0