Som vanligt då.

Helgen har varit tråkig som vanlig, fast har ändå varit mysigt med ensamtid med sandra. har som mest bara kollat på tv/film, lagat mat och städat. Har även insett hur otroligt skönt och mysigt det är att gå ut på promenad men hundarna, dock tror jag att jag kommer ändra mig i den punkten när det blir 20 minus igen om några dagar, det har ju som varit plus grader hela helgen så det gillas.

Tycker det är lite roligt att vissa trodde våren var påväg för någon månad sen, hallå det är februari folk, det är fortfarande vinter.. Inte okej att det alltid blir kaos i Stockholm när första snön kommer, man tycker ju som att dom borde vara lite mer förberedda men men, skönt att man inte bor där nere kan man som säga.

Pappa har föresten kommit sig hem nu. Han fick ju gallstensanfall när han var och jobbade i Örebro, sen blev det massa besvär så det blev operation. Mamma åkte ner ochså innan operationen så jag och sandra blev ensamma hemma förra veckan och helgen. Nu är dom iaf hemkomna och det känns väldigt skönt. 

Well nu ska jag iaf ta och plugga lite till svenskaprovet imorgon. Sen blir det en tur ut med hundarna innan sängen.


Det där är lätt jag när jag kommer flytta hemifrån. Fick ju känna av det nu i helgen lite grann iaf. 

Detta inlägg tog lång tid. Hann gå ut med hundarna och plugga lite innan själva bilden blev klar. Det är den som tar tid. 



Första gången

Imorse var det första gången jag ramlade nu den här vintern. Ganska förvånad över att det är första gången. Förra vintern ramlade jag flera gånger, råkade göra en buckla på datorn förra året då jag skulle hoppa ur bussen eftersom jag ramlade. Men men den här gången ramlade jag inte så mycket, bara lite ^^

Gjorde ju matteprov idag, kan bara säga att det inte gick bra, visste dock det så blev ju som inte så besviken, kände bara att det var värdare att göra provet så jag fick ett hum om hur omprovet kommer vara, dock brukar läraren göra omproven lite svårare än själva provet vilket jag inte riktigt ser framemot. Men men, ska iaf gå och handla och sedan skriva klart ett manus till en film som ska vara klar nästa vecka, Lyckat känns det ju som(eller inte.)



Blää

Dom här dagarna har inte varit de bästa. Sen hjälper det inte att vi har matteprov imorgon som jag inte känner mig peppad på. Kan ju som inte hälften, lite konstigt att vi har hållt på med samma kapitel typ 20 veckor sen på slutet blir man efter galet mycket och missar typ hälften så. Sånt händer ifall man är sjuk. Dock kommer jag inte ihåg början eftersom det var så längesen, sedan så vet jag inte resten..


Det här är jag just nu..

Hejhopp gummisnopp

Historia provet har då iaf flyttat till fredag nästa vecka vilket är väldigt bra eftersom jag inte riktigt vet vad provet kommer handla om. Är riktigt trött, vill bara sova. Slutar klockan tre idag vilket känns bara drygt. Kanske ska ja till Joakim efter skolan vilket gör att jag får sovmorgon imorgon, det gillas. 

Ska kanske ta och fortsätta kolla på filmen vi kollar på historian så jag får något hum om vad vi håller på med.

Tisdag med massa blubb

Sitter och har svenska lektion. Känns galet drygt men så kan det vara. Känner verkligen att inget jag gör går ihop. Alla ord grötar bara ihop sig. Känns inte okej att det är en dryg dag heller, med sen lunch och massa blubb. Men ska försöka vara positiv. Nu ska jag tillbaka till klassrummet för att avsluta lektionen. Ha de bäst!

Krampig mage

Såg nu att Cast away var på tv:n klockan nio, var galet längesen man såg den och jag ville väldigt gärna se den igen men dock har vi den fast bara på VHS. Man vill ju inte heller börja se en film då den varit en timme menmen får bli någon annan gång. 

Nu blir det iaf film, hehe alltid film i den här familjen typ varje dag, men så blir det då man är film intresserade. ^^

Imorse försov jag mig rejält, vaknade vid tio tiden då jag egentligen började halv nio, men så kan det gå. Dock kom jag till skolan tolv eftersom bussarna går som dom går. Missade iaf bara en lektion eftersom på måndagar har vi en lång håltimme vid lunch, så missade inte så mycket, bara sista matte lektionen innan provet lyckad jag är då.

Känner att jag är sjuk hela tiden. Dock inte förskyld hela tiden utan feber och magen jävlas, som nu så krampar den och är uppsvälld, men så kan det vara. Det är väl bara något jag får leva med liksom, överlever ju. Känner att idag vill jag inte klaga, känner mig glad och positiv idag så. Det finns ju så mycket annat värre i världen, Min pappa tillexempel har lyckas få gallstensanfall och nu har han feber vilket verkligen inte är en bra kombo. Känns ju stabilt att fått veta det över Facebook. 

Nu ska jag fortsätt se filmen igen sedan blir det sängen. 


Såhär såg jag ut ungefär hela förra veckan och ja min morgon rock är rosa.

(Det här inlägget tog mig mer än en timme att skriva)

Over and over again.

Har börjat inse mer och mer att jag verkligen vill flytta från denna lägenhet. Ja helst med mina päron men en stor del i mig vill flytta själv, vill som bo själv, ta hand om mig själv, liksom bara behöva tänka på mig själv. Visst det låter kanske själviskt men det är som nästan det viktigaste, att ifall man själv inte mår bra kan man inte hjälpa andra att må bra, eller något sånt. Anyway så tror inte jag skulle kunna bo själv, gå skola och sedan jobba för att få ihop pengar. Fast det är ju inte ett problem nu iaf eftersom jag nog inte får flytta hemifrån försen jag är arton, dock är det ju bara några månader kvar, känns galet faktiskt men men. Det är nog bäst att jag väntar till jag gått klart skolan. Tror dock att jag inte pallar det, men får se hur framtiden ser ut. 

Well imorgon ska jag till skolan iaf oavsett hur jag mår. Har iaf börjat må mycket bättre nu, dock har dom här nära på att svimma händelser dykit upp igen, vilket känns väldigt trist eftersom jag knappt kan sitta utan att det snurrar i min skalle.

Det tog då väldans tid att skriva detta inlägg. Beror väll på att av någon konstig anledning skriver jag fel på varje ord så jag måste sudda och skriva om varje ord minst en gång. Och av någon anledning så är mitt öga alldeles rött och kliar som jag vet inte vad. 

Ska iaf ta och kramas med kudden och brottas med täcket nu eftersom det börjar bli ganska sent. 


Här kommer nyfärska bilder på valpisarna.
Ceasar bestämde sig för att yla. Han är akrobaten. Tidigare idag så låg han och gjorde volter och kullerbyttor. 

Här är finisen Clara. Hon är riktigt lugn och helt underbar. 

Här är hela gänget. Clara. Ceasar (vet inte riktigt hur vi tänkt stava det) Calle, Sen vet jag inte riktigt vem som är vem men iaf, Casper och Cindy. Hoppar jag inte skrivit något namn fel, lite förvirrad är jag av mig. 

Calle tyckte jag först såg ut som en ko, men sen började han låta som ett marsvin men nu ser han ut som en Sankt bernhard. 



Torsdag

Jadu att gå och bli sjuk så här precis då man blivit frisk är ju ingen bra idé.

Nästa vecka har jag massor med prov och den här veckan har jag varit sjuk. Men nu kommer förra veckan kort sammanfattat. Kommer dock inte riktigt ihåg allt men ska iaf ge det ett försök. 


Måndag: Kommer faktiskt inte ihåg :S fick någon läxa till dagen efter tror jag. 

Tisdag: Fick veta mitt betyg till historia arbetet som jag la ner mycket tid på.

Onsdag: Jadu, vad hände denna dag, inget minnesvärt antar jag.

Torsdag:
Hade sleepover hos Ekka ^^ Jag, Ekka och Lisa skulle egentligen ta en heldag med plugg men blev lite mer mat och film istället, men nog var det mysigt.

Fredag: Sov ju över hos Ekka. Det blev sovmorgon och jag var överlycklig över att jag insett att jag kan äta risifrutti igen så det blev det och semlor till frukost. Sen satt jag och skrev manus stort sett hela dagen. Åkte sedan till Joakim för att vara där hela helgen.

Lördag: Hade mysdag hos Joakim, men hade blivit riktigt sjuk så bestämde mig för att åka hem.

Söndag: Tog det lungt hemma för att försöka bli frisk, kom som igång sent då jag började baka och färgade även mitt hår. Bakningen blev klar klockan elva och hårfärgen blev awesome. 

Blid på håret kommer väl senare då jag inte har varit sjuk, hemma, i pyjamas i en vecka helt seg och snorig. Believe me, det är inget ni vill se.  

Nu ska jag se film med syster och mor, sedan blir det att snora ner kudden min. Jag vet riktigt trevligt inlägg detta blev då. Alla vill ju verkligen veta vad jag gjorde förra veckan. Men då man är sjuk och ingenting händer om dagarna så kan inläggen bli så här trista. 

Ja eftersom min dator är lite bildbristaktig så blir det en tråkig bil på en blomma denna torsdag.

Blubb på mig själv säger jag bara

Ska fatta mig kort.

Dagen blev som den blev. 
Tog 45 min för mig att ta på mig mina kläder utan ork i kroppen. Med feber går jag till bussen i -30 utomhus. Besöker tandläkaren och har lektioner går sedan till älsklingen, fikar åker sedan hem eftersom jag mår så piss. 

Jag åkte till skolan med feber bara för att få vara med Joakim på alla hjärtans dag men sedan åker jag hem eftersom jag är sjuk. 

Men kärleksmums är gott.


Eftersom jag inte skrivit ett ända inlägg på en vecka tänkte jag skriva en kort sammanfattning imorgon om hur min vecka varit.
Godnatt.

sängen med sällskap av en bok

Nu blir det sängen. Som sällskap tar jag med mig en bok, kanske blir färdigläst men tveksamt, skulle ändå vara bra att bli klar med boken så fort som möjligt eftersom jag sedan måste läsa en engelsk bok till på tisdag vilket är en vecka kvar..Men det ska säkert gå bra, bara jag hittar en bok att läsa förstås. 


Detta är faktiskt en bra bok,
är dock lite för trött för att berätta om den.

Bråttom bråttom

Sitter på skolan nu och väntar på bussen som snart är här. Skolan har varit ganska hyffsad ändå, kan som inte klaga. Har dock fått massor med läxor och sådant men så kan det ju vara ibland. 

Ni vet den där historia uppgiften vi gjorde en till, ja hur kan ni missat den, skrev ju massor med inlägg tidigare om den, iaf så fick jag betyget i dag på den. MVG, fatta hur glad jag blev. så allt slit och sådant var bara värt det. Är överlycklg just nu. Överklycklig och hungrig. När jag kommer hem ska jag äta massor och plugga gärnet ^^

Nu måste jag iaf gå till bussen.



Eller något skit

Ny vecka nya möjligheter eller nåt sådant skit. Skit ska man väl egentligen inte säga men så känns det lite med hur helgen kändes. Men det är ju faktiskt en ny vecka nu så då hoppas man bara på bättre.

Trötta lilla jag åkte iväg till skolan, frukosten på skolan börjar bara bli värre och värre. Personen som ska vara där är aldrig där, och då hon är där så sitter hon bara vid sitt bord med sin dator. Förra veckan var mackorna helt stelfrusna och filen var slut och hon satt bara där, hon kunde inte ens ta tid att värma mackorna i micron. Idag var hon inte ens där så rektorn fick fixa frukosten vilket ledde till att det knappt fanns något bröd, inga glas att ta den lilla saft som fanns, etc. Visst löjligt att klaga om men ag lovar jag blir grinig utan frukost.

Känns inte heller så bra att jag glömde svenska boken i skåpet vilket var riktigt dumt eftersom vi fick läxa idag till imorgon och den lektionen är på morgonen men sådana kast får man ta.

Ja nu ska buttra jag ta och sudda bort den sura minen och bli gladare. 

Pringles är gottigott för att vara positiv

Frukost med bok

Klev upp klockan tio idag. Nu blir det fika i fåtöljen med en bok och sedan blir det väl stort sett tv tittande hela dagen. Ibland får man ju faktiskt ha sådana söndagar också. Men datorn följer med så jag kanske börjar skriva ett manus till en kortfilms idé jag har, får velá se ifall det blir något av det. 

Igår blev det en myslördag eller kvällen blev väl det. På dagen städa jag mitt rum och sedan satt jag och skissade på lite klänningar jag i framtiden tänkt göra. Kanske blir något att visa upp i bloggen, fast mina så inte existerande rit kunskaper vill jag nog helst inte visa. 

Nä nu ska jag ta och fixa lite fika så jag får någon mat imagen.


Titta han ler


Föresten är det någon som vet vad en sådan där design docka som man kan ställa in storleken på heter? Jag vill försöka hitta någon sådan billig på blocket eller något men är som lönlöst ifall man inte vet namnet på de.

Nostalgi

Emma är just nu hos mig. Dock har vi inte som gjort något speciellt, men det kan man ju också göra ibland.
Well vi hade tänkt att baka men eftersom huset är stort sett kaos eftersom vi tapetserar så blir det nog inte i alla fall inte nå mycket. Något litet kanske vi kan hitta på. 

Vi satt nog ett bra tag och försökte hitta ett namn på en verklig/tecknad film som vi såg när vi var små. Det tog ett bra tag men tillslut lyckades vi komma på namnet. Den magiska resan/Pagemaster heter den och helt underbar film. den är från 1994 vilket är bara ett år yngre än mig ^^
Nämen den är verkligen jätte bra, fast kommer ihåg att den även var väldigt läskig då vi var små. Vill verkligen se den igen.
Känns lite hemskt att när Emma först började nämna den så kände jag inte alls igen den filmen, men sen då jag insåg vilken det var blev jag alldeles till mig.


Nostalgi säger jag bara!

Trailern hittar ni här.

Awesome

Är trött så ska lägga undan datorn och sova.
Gårdagen var seg. Idag var seg. Imorgon blir det helg så blir awesome.

Tycker det är bra att jag inte är pigg vilket jag trodde jag skulle varit eftersom jag sov två och en halvtimme idag då jag kom hem från skolan. Det behövdes verkligen iaf, 

Kroppen är iaf inte bättre, lika trött, orklös och seg i den.
Läkaren jag träffade för några dagar sen ringde idag eftersom provsvaren kommit.
Fortfarande järnbrist så blir att knapra på järntabletter ett tag. 

Aja ska ta och lägga undan datorn nu så jag inte somnar med den i famnen.
Detta är till en skoluppgift jag håller på med som nog kommer komma upp på bloggen

smakprov

Skola idag igen. Är ju sådant som gäller på dagarna, nu när man är frisk i alla fall.
Dagen började med frukost på skolan (som varje morgon) Sedan hade vi svenska. Där skulle vi spela Jeopardy. Först var det kval då var det frågor på papper och dom kunde jag svaret på varenda en, men tydligen måste det varit några fel för gick inte vidare till Jeopardy omgången, (vilket bara jag var glad för eftersom jag inte ville spela Jeopardy för att jag inte alls kunde dom frågorna som skulle ställas) var till och med nära på att sudda ut något av svaren eftersom jag verkligen inte ville spela. Well höll mig till mina svar och behövde inte spela så jag var nöjd. 



Sedan hade vi mentorstid/klassråd, vilket jag inte överhuvudtaget förstår. Dom säger att vi ska komma med massor av förslag som elevrådet ska ta vidare men då vi kommer med förslag så säger dom att det bara är dumma och dåliga förslag...

På multimedian höll vi på med flasch och på lunchen var det soppa men brödet var slut.
engelskan satt vi och skrev.

Det skulle ju vara historia redovisning på historian men eftersom det typ bara var två grupper som var klara så fick dom som gjort klart sluta. Vi gjorde ju klart vårat arbete igår men eftersom jag inte riktigt var nöjd så satt jag kvar och redigerade, kände mig nöjd sådär vid fem tiden då skolan stängde ^^

En bild på dagens outfit! eller gårdagens faktiskt ^^

RSS 2.0