School is over!..for today...

Nu är skoldagen slut. Har varit en lugn dag idag, eller vad skriver jag, ingen dag på NTI är lugn, men den har funkat iaf, eller känner väll så bara för den är slut.
Sitter iaf och väntar på bussen. Den kommer om en halvtimme. Skulle egentligen slutat sista lektionen nu men fick sluta lite tidigare. Känner verkligen att denna linje är awesome. Visst kommer det vara jobbigt ibland men kommer klara det. Säger jag nu... nämen kommer nog bli ett tufft år. Får ju se vad jag tycker om kurserna under senare tid men just nu tycker jag ändå att dom är riktigt skoj.
Har haft feber hela dan och ont i halsen. Hade planer att åka hem efter lunch men sket i det och klarade av dagen ändå. Glad för jag stannade eftersom jag hade inte velat vara borta från media produktionen.

Blubb vad jag är hungrig. Hade sen lunch idag och när vi kom till matsalen så va köttbullarna slut. Dom gjorde korv så vi skulle få något men jag tycker inte ens om korv. Får väll skylla mig själv egentligen men jag tog faktiskt en korv iaf. Nä man ska verkligen inte prata, skriva eller ens tänka på mat då man är hungrig, då blir det bara värre.
Nu är det bara tjugo minuter kvar tills bussen går.
Ska nog sova och framför allt äta då jag kommer hem.
Hare bra.
En bild för ett tag sen nu.

Måndagsvila.

Kom hem för ca två timmar sen.
Skulle egentligen på UNF möte typ...nu men kände att jag inte orkade, är trött och har ont i huvudet, och med erfarenhet vet man att det absolut inte blir bättre av att åka på möten då. Iaf bestämde mig för att stanna hemma och vila lite. Blir att lägga sig tidigt idag, är galet trött.
Snart blir det mat, är bamsemycket hungrig. Så det blir nog kanon.
På tal om mat, jag åt makaronipudding i dag, alltså med laktos och sånt skit, mår inte sämre än innan vilket är toppen, det betyder ju som att dom där mjölkpillrerna hjälper. Vet inte riktigt vad dom heter men det är nåt sorts tablett som gör att om man inte tål laktos så kan man äta det liksom, aja det funkar ju som nu så det gör mig glad, dock ska jag ändå vara försiktigt.
Nu hoppas jag att det blir mat snart för jag är hungrig.

Film sedan sängdags.

Nu blir det sängdags eller först film men sista inlägget blir det iaf.
Har ännu inte blivit klar med läxan. Ligger på ca 600 hundra ord vill skriva mer men måste börja ta bort egentligen.
Aja blir att skriva mer imorgon tror jag, den ska ändå vara klar på fredag så.
Godnatt sötnötar.

Tiden går fort när man har roligt..Vänta jag gör läxa...!

Har suttit vid datorn stort sett hela dagen. Kollade just på klockan och insåg att den är väldigt mycket. Tiden går fort när man har roligt. Vänta nu..jag gör läxa...Hur kan det vara roligt? Men seriöst så tycker jag ju om att skriva och denna uppgift handlar ju om det så inte undra på att det är skoj.
Det ända problemet är att jag skulle kunna vara klar nu. Har skrivit femhundra ord som man skulle skriva som mest men dock har jag bara skrivit ner mindre än hälften av min historia. Hur kan en lärare begära att man ska skriva ner olika faktorer som påverkat sitt liv till den man är idag bara på femhundra ord. Liksom när mitt liv är som det är.. Hur ska jag skriva det till femhundra ord när jag typ lägger dubbelt så mycket ord än vad som behövs för att jag tycker det blir bättre då. Men som sagt det här är en läxa, en läxa från skolan och vi går i skolan för att lära oss så jag antar att jag får försöka skriva klart den här grejen nu.
Hare bra.
i-is-tired-wurk-too-hard.jpg (475×356)

Söndag.

Igår somnade jag hyfsat tidigt. Gick och la mig efter jag såg bröllopsfotografen. Kunde även ha klivit upp klockan åtta imorse om jag velat eftersom jag vaknade då, men kände att jag borde sova ut nu när det är helg och jag får chansen liksom. Klev istället upp halv elva. Gick och gjorde lite välling sen satte jag mig och kollade på tv, och nu sitter jag här. Ska ta och skriva lite på läxan och sen kanske ta tag i restuppgifterna jag inte gjorde före sommaren. Eller missade att göra rättare sagt.
Nu känner jag verkligen hur fingrarna vill göra något kreativt, vill nog helst sy men blir nog bra att få läxan gjord ändå, det är ju en skriv uppgift, och jag som gillar att skriva.
Hare bäst.

Lördagsmorgon.

Vaknade klockan åtta imorse. Resultatet av att lägga sig tidigt är ju att man vaknar tidigt. Jag gick till köket och gjorde lite välling, sen gick jag och la mig i sängen igen med vällingen och satte igång en film. Den var lång. Medan filmen så kelade jag lite med Babe, den ända hundvalpen som va kvar. Alla andra hade blivit hämtade. Kramades som sagt lite med henne då det ringde på dörrklockan, det var Babes nya familj som kom. Sa hejdå till gullungen och nu är hon inte kvar här längre. Kommer bli väldigt tomt med inga valpar i huset. Känns både skönt och sorgligt.

Sötnötarna för några veckor sedan. Från vänster: Bella, Baloo, Bianca, Babe, Brumma.
Kommer sakna dom mycket. Har varit bra veckor då dom bodde här. Man skulle ju egentligen velat behålla en, men eftersom dom var så eftertraktade som dom var så sålde vi allihop.

Klockan är inte ens tio. Jag är trött..Godnatt!

Vaknar tidigt, lägger sig tidigt. På en fredag.. Varför?? Jo jag är trött, Klockan är inte ens tio och jag ligger i sängen.
Funderar på att kanske se film men helst av allt skulle jag vilja gå på toa, usch vad jag ogillar att bara ha en toalett, den är ju alltid upptagen. Får helt enkelt vänta på min tur.
Godnatt sötisar.
sover-192077-338801__84457w.jpg (368×303)
Puss och Kram

Vaknade tidigt av mig själv, trots sovmorgon.

Vaknade vid sju tiden idag. Av mig själv! Även fast jag hade sovmorgon. behövde ta nio bussen även fast jag började elva. Var på skolan vid tio.
Blev förvirrad där ett tag för det stod igår att jag hade matte B på schemat idag men när jag kom till skolan var det borta från schemat. Det ordnade sig iaf, jag gick dit och det gick bara bra, hade bara typ 20 min lektion och sedan lunch. Efter lunchen hade vi psykologi som också var väldigt kort. Sista lektionen på dagen var filmkunskap, såg på film Battle Royale. Den dög väll, var väldigt udda på slutet men var även trött så hängde som inte riktigt med, men men.

Feber.

Har feber.. Måste verkligen förbättra mitt immunförsvar. Tänker börja äta sallad, har t.o.m. sagt till folk att dom ska tvinga mig att äta sallad imorgon på skolan. Oh boy vad jag kommer ångra mig imorgon...
Jag fryser typ jämnt, har feber ofta, även huvudvärk, även förändrat min aptit, är typ hungrig ständigt.

Dagen har varit bra iaf. Fick läxa i psykologi. Känns som alla klagar på den kursen men jag är taggad, eller taggad på läxan iaf. haha, lite förvånad är jag att va det men ska typ skriva en berättelse och massa blubb, och jag tycker ju som om att skriva. Det här blir bra tror jag. Ändrade också så jag ska läsa matte B vilket känns blandat. Det är ju bra att gå kursen liksom, men dock är ju lärararen som den är. Får väll se hur det går med det. hoppas det går bra.

sjukling2.jpg (445×300)
Nu blir det att ligga under täcket och se på tv. Ska kanske ta tag i läxan fast...nää tar och gör den imorgon, börjar ju klockan 11.00 så.
Hare bäst.
Puss och Kram

School.

Skolan har börjat nu då. Igår rättare sagt.
Igår var vi bara på skolan en timme, eller hade som lärare en timme men sen var jag där en timme mer före eftersom det inte går så bra bussar.
Samma var det idag. Skulle börja nio men fick ta halv sju bussen eftersom bussarna går ju som dom går. Dock kom jag bara en halvtimme före vi börja eftersom jag gick först och mötte Joakim sen gick vi till skolan tillsammans, genom skog. Det regnade.
Känns på ett sett bra att skolan börjat, kul att träffa alla och speciellt dom man inte träffat under lovet. Imorgon kommer också ettorna komma, dom började i måndags men for och övernatta bara dom så imorgon blir det att få se vad det är för typer. Kanske t.o.m. någon som är kortare än mig. aja blir roligt att se.

Dagen var då bra, vi hade lite Apu information och workshops sen sluta vi, slutade tidigt, eller ja tror det var vid 13.00 tiden någon gång  tror jag, har inte så bra koll. For till Joakim ett tag efter skolan. Var typ där bara en timme sen for jag hem. Ville som få ordning på mitt rum eftersom Johanna flyttat ut.
Det är stort sett färdigt nu, blev riktigt glad över resultatet.
Nu blir det att dricka lite te och se på tv.
Denna bild togs bara för någon vecka sen. Soligt och varmt. Nu är det typ minus grader i mitt rum. känns det nästan som. Det är iaf kallt och regnigt ute nu...Blubb tv:n kallar, ha det bäst.
Puss och Kram

Fyfan!

..

Ett till inlägg på mindre än en timme.

Hehe skrev ett nytt inlägg eftersom det skulle blivit jobbigt och läsa om jag fortsatt på förra.
Imorse klev vi iaf upp en bra lagom tid. Vi beslutade oss för att göra scones vilket blev riktigt smarrigt.
Sedan for Lina hem för hon skulle till stan. Jag hade också velat fara till stan men med tanke på att mamma behöver få hjälp med att få valparna till veterinären för vaccination så behövde jag stanna hemma. Tänka sig att i helgen flyttar dom små liven ut. Ut från våra liv och in i någon annans.
Senare idag blir det väll att fixa i mitt rum. Möblera och så eftersom Johanna har flyttat nu så får jag mitt rum för mig själv. Aja nu ska jag tömma min kamera och sedan blir det väll att fixa trixa och vänta på att Sandra ska komma hem.

Hann att tömma bilderna så det blev en bild i det här inlägget.

knasig gårdags kväll.

Inge bra dag idag. Sur...
Iaf gårdagen var mysig. Lina kom över på kvällen och vi gjorde lite milkshake och sjöng singstar ^^

På kvällen bestämde vi att Lina skulle sova över så när vi går till henne flummar vi mycket och pratar om hur dött det är i Vännäs, eller ja förutom Vännäsdagarna.
Då vi skulle gå tillbaka hem igen så skulle vi hoppa över staketet precis utanför mitt hus. Jag brukar alltid fastna när jag hoppar över staket och självklart skulle den här gången inte vara ett undantag, det hjälpte inte heller att det var hål i jeansen jag hade på mig heller eller att det var som krokar längst upp på staketet. Jag satt fast, kunde inte komma loss hur jag än bar mig åt. Så jag bestämde mig för att ta av mig byxorna det var ju ändå precis utanför mitt hus. När jag började knäppa upp byxorna kom det precis en bil förbi.. Helt otroligt tänkte jag. Helt dött i Vännäs innan, träffade inte en enda människa och precis då jag tänker ta av mig byxorna passar dom på, aja det var ju bara att vänta till bilen åkt förbi. När bilen blir utom synhåll så drar jag ner byxorna över benen, men så ser jag bilen, dom vänder om och börjar köra tillbaka mot oss. Jag skriker och drar på mig byxorna igen. Lina kunde inte hålla sig för skratt, det kunde inte jag heller för den delen. Bilen stannade som tur lite längre bort. Men nu visste jag ju inte vad jag skulle ta mig till. jag satt fast med byxorna i staketet och kunde inte ta mig lös. Lina var precis påväg att hämta en sax då jag rycker till och lossnar från staketet, så efter mycket stön, skratt skrik och även lite tårar (För vi skratta så mycket) så var jag lös. Bilen stod fortfarande kvar och jag och Lina sprang in.

Vi satte igång en film som vi kunde somna till. Gilbert Grape, fy bubblan vilken bra film det är alltså. Älskar verkligen den filmen och det skadar inte att Johnny Depp är så fin i den heller,
gilbert-grape_21073876.jpg (368×518)
Så var min gårdags kväll. Hur var din?

Familjedag med Bowling och pizza.

Nu kanske man ska sova? Nä det blev lite dator istället. Kände faktiskt för att skriva lite eftersom jag inte  gjort det på ett tag, men det är bara för jag har haft så mycket att göra så har inte haft tid att skriva. Oftast blir det att jag inte skriver för brist på grejer som händer i mitt liv men nu när skolan börjar kommer jag få mer rutin under vardagen och därmed mer att skriva.

Hade ju planerat att åka och göra piercingen i torsdags men det blev inte av utan tänker göra den om en månad eller så. Valde iaf att sova över hos Joakim en till natt istället, så kom hem igår.
På kvällen så kom Amanda och Emma förbi, då hade vi filmkväll med milkshake och mys.
Idag blev en härlig dag med bara familjen. Det är inte ofta det bara är hela familjen tillsammans och nu när Johanna min äldsta syster flyttar söderut dröjer det nog ett tag till nästa gång, Emma min nästäldsta syster bor ju redan söderut. Vi åkte iaf omkring på olika affärer runt om i umeå, senare beställde vi pizza som vi käka i bowlinghallen, jag va som hängig hela dan och fick sedan reda på att jag hade feber. Men jag kom trea iaf vilket gjorde mig glad.
Nä nu blir det att slumra till måste ju vända tillbaka dygnet nu innan skolan börjar.
Taggar ändå skolan mycket, dock när själva pluggandet börjat kommer jag nog längta tillbaka till sommarlovet.
Godnattis
bowling_pins.jpg (382×400)
Hejhopp Gummisnopp

Molnigt på Umedalen.

Sitter hemma hos Joakim. Sitter vid hans super braiga dator, har ingen koll på datorer men tydligen ska den här datorn va riktigt bra, men men nog om det. Det är molnigt ute, ska troligen ta peircingen idag, vet att jag sagt det ett tag nu men idag blir det nog väldigt troligt om bara familjen min kommer sig in till stan.
Jag kom hit igår efter många funderingar om ifall jag skulle åka hit eller inte, och tillslut bestämde jag mig för att ta bussen hit iaf. Igår gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt och hade det allmänt mys. idag har vi inte heller gjort så mycket, vi klev upp vid 10 någonting då gick vi ner och åt frukost, efter det hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här vid datorn. Joakim ligger i sängen och håller på med hans broders sak, misstolka inte nu men kommer bara inte ihåg vad den heter ^^ en liten svart sak. den är platt... Ojojoj nu gör jag det bara värre. never mind, forget it. BLUBB!
Aja nog om saken xD
nu ska jag vara lite social med Joakim innan han ska till tandläkaren.
Detta blir ett bildlöst inlägg eftersom jag vill inte rota igenom datorn efter bilder. vet inte ens om det finns några bilder på den här datorn. Visst skulle jag kunna söka något lustigt på google men så blev det inte den här gången.
Ha det bra.
Hejhopp gummisnopp

En fråga

Blir ingen piercing idag, det blir imorgon istället, och nu har jag en fråga
Vilken sida skulle passa bäst på mig och ha piercingen på?
Det var som det jag tänkte skriva för stunden nu ska jag ta och fortsätta se filmen.

En vanlig onsdag, eller är den det?

Nu är man vaken. Blev inget inlägg igår för jag kände inte för att skriva.
Gårdagen var fullspeckad, när jag klev upp berättade mamma att det är några som skulle komma och kolla på en valp så jag hjälpte henne att göra iordning valparna. Det är så att i måndags satte pappa ut annonser på valparna. igår ringde det hela dagen och nu är alla valparna stort sett sålda, dom är iaf tingade eftersom dom inte är leveransklara förren nästa vecka. Kommer sakna dom dunder mycket.
Vi for till stan också mitt bland alltihopa, köpte lite grejer. Jag och Sandra for på ett möte när vi kom hem till Vännäs. Jag gick sedan och handla och när jag kom hem lagade jag chili con carne vilket blev riktigt mumsigt om jag får skryta. Det blev över så ska väll kanske ta och äta det idag eller någon annan dag.
Nu tog det tid att skriva det här inlägget som vanligt. Började för en timme sen. När jag började skriva va det toppmodel på tv:n och nu har cityakuten eller ER som det heter på egentligen börjat.
Ska väll kanske ta och göra frukost efter att ha varit vaken ett tag nu. Idag är det också väldigt stor chans att jag tar hål i näsan vilket är awesome.
Hejhopp gummisnopp

Nu äre klippt.

Ja dagen blev väll inte helt som planerat men stor del av den blev det iaf. For till älven men bada inte, för kallt, har gått och blivit en fegis.. nämen seriöst så vill jag inte vara sjuk då skolan börjar det är ju bara en vecka kvar liksom.
Luggen blev iaf klippt, vilket känns skönt, har som haft ganska blandade frisyrer runt åren ocg nu har jag ännu en gång lugg. Har inte sytt något idag men sjungt lite singstar har jag gjort. Rummet ser ut som det gjorde förut om inte ens stökigare, har inte orkat städa, har inte orkat bry mig.
Nu blir det väll mysa med familjen med film och gottigottgott gott. Emma, min näst äldsta storasyster kom och överraska hela familjen. Hon bor i Härnösand och vi blev riktigt glada över att hon kom hit bara sådär. Jag ska poppa popcorn som vanligt och kanske göra en milkshake då det har köpts in tofuglass till mig, finns många nackdelar med att inte tåla laktos, att inte kunna äta vanlig glass är riktigt hemskt och att behöva köpa väldigt dyr glass är ett minus men det blir ett pluss att den glassen är riktigt god.

Det jag brukar göra i min milkshake är:
♥ Tofuglass
♥ laktosfri mjölk
♥ frysta jordgubbar (Dock är det mycket godare med riktiga färska jordgubbar till.)
Enkelt va ^^ dock blir det dyrt eftersom allt ska vara laktosfritt. Brukar även göra utan jordgubbar ibland beror som på vad frysen erbjuder.
Så här fin kanske riktigt min kommer bli men får ta ett kort och se sen.
di_10276_2.jpg (240×240)
Nä nu börja min mage bli arg på mig att jag sitter här och skriver om milkshake men inget görs. Mycket snack lite verkstad, som man brukar säga.
Ni får ha det så bra tills nästa gång och jag ska nog inte skriva mer ikväll eftersom jag har kommit i underfund med att skriva på kvällen då det hänt grejer under dagen, om det inte hänt något speciellt som hindrar mig från att skriva eller som jag kanske bara måste få skriva. Aja men det blir som det blir iaf.
Bild kommer sen på min lugg då jag får tid och lust.
Hejhopp gummisnopp.

Dagens planer.

Ja inte har man mycket att skriva eftersom om man skriver ett inlägg på natten så finns det inte så mycket som hänt nu idag när jag vakna. Kan väll kanske skriva vad dagen ska bestå av eftersom jag inte gjort ett skit nu efter jag vaknat, inte något jag behöver skriva här iaf eftersom det inte är nå intressant att veta.
any way.. Jag ska snart åka och bada i älven, eller åka dit iaf och se om jag får lust att ta mig ett dopp. Sedan blir det hem och duscha och efter det ska mamma klippa min lugg. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, kanske fota lite med systra mi eller sy lite, jaja det blir som det blir, får som se. Har som ändå ett stort behov att  städa mitt rum då blir väll att ta tag i det. Emellanåt blir det ju att äta och något toabesök sådär. Så ser väl min dag ut på ett ungefär.
Vad ska du hitta på idag?


Mitt hår blir allt längre vilket är ett stort plus. Denna bild blev tagen på nyår.
Puss och kram

Nattinlägg.

Vet att jag inte har uppdaterat på ett bra tag men då man är med folk och inte sitter vid datorn blir det som inte av.
Bion vi såg var bara mysig. Jag vet många av mina kompisar inte tycker om Twilight men jag tycker faktiskt filmerna går att se på och inte för att kolla på Ropert eller någon annan för jag tycker inte alls dom är snygga, utan jag tycker om filmerna allmänt.  
Igår var det iaf tropisk värme ute om ingen märkte det, riktigt en sådan dag man vill vara vid stranden hela dagen, men var hos pojken min istället och firade 8 månader, vi åt paj och hade det allmänt mysigt även fast vi inte bada. Vid kvällen så gick vi till Malin för att vi skulle basta. När vi bara hade en liten bit kvar att gå kom det riktigt mörka moln in över oss och då började det stört regna men det höll i sig bara i några minuter, precis då vi kom fram till dörren så slutade det. Man blev ju inte lite blöt. När bastun väl blivit varm så beslutade vi oss för att skita i att basta, vi gick på promenad istället och då var det nästan moln fritt, såg massor med stjärnor iaf.

Har ännu inte klippt lugg men planerar att göra det imorgon, mamma ska göra det på mig. Har aldrig i hela mitt liv varit hos en frisör. Varför det när man har en mamma som klipper kanon.
Jag har även funderat på att skaffa piercing i näsan också, får se hur det blir med det men då blir det i sånna fall i veckan, kommer väll kännas konstigt att ha något i näsan men vill som göra något nytt liksom, dock måste jag hitta helt nickelfria piercingar då eftersom jag är nickel allergisk men det ordnar nog sig. Lite random att ha hål i näsan men inte i öronen, men men.
Om det blir av blir det en sån här liten sak.
nose stud 3.jpg (600×451)
Godnattis med er.
/ Puss och Kram

Stan med bio.

Idag blir det stan. En timme kvar till bussen går. Är som klar så jag väntar bara på tiden. Sitter på sandras dator nu för min ligger i ett hörn någonstans. Hundarna badar och jag är hungrig men ska äta när jag är i stan så.
Tv:n visar smallville och solen skiner ute. Här sitter jag på soffan och skriver ett inlägg när värmen trycker in i genom fönsterna och värmer upp lägenheten så det knappt går att andas. Nu ska man väll fixa så allt är klart innan jag drar. Det är inte ofta jag inte behöver stressa när jag ska någonstans så det känns skönt att kunna ta det lugnt men ska nog ändå avsluta så jag blir helt klar, så jag slipper stressa den här gången.
Blev ingen resa. Hade tänkt att åka till Malmö men blev inte av, så nu ska jag på bio ikväll och imorgon ska jag få vara med älsklingen, 8 månader då. det är lycka.
Idag är det tydligen fredag den trettonde så får väll se om lyckan håller i sig.
Avslutar med en fråga. Ska jag klippa lugg eller låta det va?

Nu ser mitt hår ut så här.

Så här vare när jag hade lugg, väldigt lång här dock.


Sliten men lycklig.

Har varit två dagar i stan. Riktigt mys och skoj va det. Känner mig dock sliten men efter en dusch blir det nog bättre. Först var det filmkväll vilket var bara mysigt dock sov jag mest av alla men iaf. Sen bjöd Tony med mig på fest på Nydala. Jag var nog den enda nyktra där tror jag. Iaf så var det galet trevligt.
Känner mig lycklig även fast jag har ont i kropp och knopp. Det har som inte hänt något speciellt utan är bara allmänt lycklig. Vilket känns skönt.
Nämen nu ska man maka sin rumpa ur soffan och göra nått vettigt. Kanske fota lite eller sy klart mina påbörjade projekt, får se, ska iaf försöka få tag på Amanda.
Hoppas alla har en fortsatt trevlig kväll, det ska jag iaf försöka ha.
Miss you much.

Scones, kamerastativ och soffpotatis en måndag i augusti.

Jag har länge gått och önskat mig ett kamerastativ till min födelsedag så att jag skulle kunna ta sådana bilder jag vill ta då andra inte vill ställa upp. Iaf så har jag  ju som gått och tänkt på det och idag då jag nämnde det till mamma som gick iväg till deras sovrum och kom med kamerastativet som vi haft till våra filmkamera, jag hade tänkt på det tidigare men trodde inte stativet fanns här, iaf så provade vi det och de funka så nu behöver jag inte längta och hoppas på att få ett stativ utan nu har jag ju det där.

Har velat vara kreativ idag, har velat fotat, målat, sjungit, sytt och massa andra saker, men det har inte blivit av, har som bara suttit på soffan framför datan med tv:n i bakgrunden och bara latat mig. Visst är det väll okej ibland men ville ju ändå få något gjort. Jag gick faktiskt och bakade scones på kvällen vilket blev gott kvällsfika och alla blev nöjda.
Imorgon har jag då bestämt att få allt det där jag ville göra idag gjort. Jag ska fota lite, sen ska jag sy och kanske baka ^^ Men får väll se vilket av det som håller. Kanske blir en tur till stan också vilket skulle vara väldigt skönt faktiskt att få komma ut från den här lägenheten lite. För varje dag som går vill jag bara flytta hemifrån. Visst det är skönt att få mat på bordet och kläder tvättade men eftersom jag brukar laga maten här hemma skulle det inte bli något problem med det. Det ända skulle väll vara att jag skulle behöva skaffa mig ett jobb för att kunna hålla ekonomin i styr och det skulle ju som påverka mina studier en del. Så blir väll att vänta tills man har gått klart gymnasiet iaf, men man vet ju inte hur framtiden blir.
I nutiden är det dags för Malin att gå och sova eftersom klockan är mycket och det väntar förhoppningsvis en kreativ dag imorgon är ju som bara jag som stoppar det. Ojoj jag måste vara trött eftersom jag pratar om mig som tredje person och tror inte det här inlägget är så välskrivet eftersom klockan är halv fyra på morgonen. Nu är det verkligen dags för sängen. Nattinatti.
scones.jpg (400×321)
Avslutar inlägget med en bild på scones som jag bakade tidigare idag.
Bilden har dock jag inte tagit.
Puss och kram

Mysig lördagskväll på samhället. Tv spel på söndagen.

Igår vare tänkt att jag och några kompisar skulle åka till Stärkesmarks festen men när alla kommit till Vännäs så beslutade vi att skita i festen eftersom det kostade satan, så det blev mys hemma istället eller ute på samhället var vi väll mer. Med makaroner och fiskpinnar till middag och gröt till frukost blev det väldigt lyckat. Tror vi hade det roligare hemma än vad vi hade haft i Stärkesmark.
Här är iaf lite bilder från gårdagen.

Jag taggar som helgen väldigt mycket, hoppas verkligen det blir av. Hade tänkt att åka till Joakim då men eftersom Amanda kom på en jätte bra ide hoppas jag det blir av. Får åka till Joakim någon annan gång kanske t.o.m. i veckan.

Ja dagen har då bestått av mestadels tv spelande och filmtittande och nu blir det väll lite mer film, och även popcorn, mumsigt. Vill även göra milkshake men eftersom jag inte tål laktos och vi inte har nå laktosfri glass går det inte så bra..sadface...men får nöja mig med välling eller te.
Tydligen ska det dröja ett tag till med filmen så får väll spela tetris medans.. Skit vad jag önskar jag hade något roligt spel på min dator, men kommer få det då jag åker till Joakim nästa gång, jag som är så oteknisk måste få hjälp av pojkvännen. ^^ Men men.
Avslutar inlägget med en gammal bild på mig och Babe.
Puss och kram.

Photoshop och illustrator.

suttit och lekt lite med illustrator och photoshop.
Här är före och efter bilder typ.
Orginalbilden
resultatet efter Photoshop
Och detta är då resultatet efter illustrator.

Överkokad tortellini

Igår och idag har varit dåliga dagar. Har blivit sängliggande hela tiden. Och idag då jag skulle ställa mig och laga till tortellini så höll jag på svimma precis då allt koka. Behövde sätta mig ner en stund så tortellinin blev överkokad..Men men..Nu har man ätit sig mätt iaf, sitter vid datorn för att lugna ner mig, hela kroppen skakar..
Det här var ingen bra förkylning jag har drabbats av. kallsvettas, skakar och snorar, det gillas inte. Nu tror jag nog det blir sängen och kanske ska he igång någon film på datorn om datorn går med på det men tror inte det.

Kopp te och Jims värld.

ja då har jag vaknat klockan sex idag. KLOCKAN SEX! Av mig själv..och inte kan jag somna om heller. Sånt är inte okej på sommarlovet, men men vad kan man göra.
Nu blir det en kopp med Te och lite Jims värld som börjar snart.
Hoppas ni andra har kunnat sova länge och bra.
004508p76.jpg (512×288)

En kopp med te den 1 Augusti.

Här sitter man i lägenheten och är den ända som är vaken.
Har ont i halsen så börjar väll bli förskyld. Ska göra en kopp med te och sätta igång en film så här mitt på dagen då solen lyser om jag inte har helt fel.
Det är 1 augusti idag, den 14 firar jag och Joakim 8 månader och den 24 börjar jag skolan igen. Ja den här sommaren har då gott riktigt fort kan man som säga.
Nu ska jag sätta igång vattenkokaren så jag får mig den där koppen med te någon gång. Det blir nog Vanilj te den här gången. Vad brukar du dricka för te?

RSS 2.0