Så SEGT!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev. ärligt talat orkar jag inte. Är så jävla seg, orkar knappt med skolan. Vet inte varför allt känns bara pisst! Aja vet inte vad man ska hitta på för att bli på bättre humör! Ååh orkar inte!! Saknar massor med folk. Taggar Norge nästa år då Hoppas allt blir bra snart. jag har som ingen anledning att vara så här deppig jag har det så bra ändå assåååh vetefan!

mums!

så nu sitter man och har frukt stund. gott :)
har medieproduktion har just lärt mig hur man använder adobe indesign, nu ska vi ha mentor tid sen blir det att åka hem och rocka lite och kanske fundera hur jag ska göra tårtarn i morgon detsutom ska jag på unf(ungdomens nykterhetsförbund) möte. Det är alltid lika roligt :) Det finns inte härligare folk än nykerister. jaja men nu börjar vi igen så ska kanske lyssna lite. Ha en underbar dag!

Härligt!

Så nu har helgen gått, vi firade som sagt min och min tvillingsyrras födelsedag i lördags fast vi fyller år imorgon, men det var riktigt nice, vi fick rock band i present och pengar :P så hela helgen blev det att rocka hehe :P
jaja, nyss hade vi mediakunskap eller nåt sånt ska iallafall göra en tidning, jag ska designa den :} jaja nu har vi typ svenska så får väll ta och ta fram böckerna eller något, vet faktist inte vad vi gör :P :P i kväll och i helgen blir det härligt :) :) Jajaj det blir nog bra det här.

Väntar!

Så nu sitter man igen och väntar, väntar på att bussen ska komma, väntar på att det ska bli helg, väntar på att fylla sexton...

Haha kände för att skriva lite knasigt :P jaja men har slutat nu. väntar på bussen sitter och lyssnar på när några från klassen spelar GH. Ska kanske gå nu eftersom bussen kommer snart, kommer kanske inte uppdatera bloggen på ett tag för att vi har inte internet hemma utan måste sitta isånna fall här på skolan eller hos någon annan :p menmen får väll se hur det blir. Hade!..

Härligt!

Nu sitter man vid klassrumms dörren, det är låst så man kommer inte in :P Vi börjar matten halv, matte kan vara drygt ibland men det blir roligare om man kan det ich har rätt, det brukar inte hända så ofta så då blir det extra roligt när det väl händer xP Igår gick vi på promenad, det var as drygt liksom friluftsdagar ska väll vara roliga eller hur? Jaja snart fyller man år också, sexton det är inte dåligt det heheh.
Idag har vi bara två lektioner det är riktigt härligt fast på torsdagar har vi också det men då slutar vi vanlig tid, idag slutar vi efter lunch... :) jähoo, haha väldigt värt inlägg :P :P NOT!

Jahadu.

Nu sitter man i klassrummet och har rast, har haft första datorkunskapen, varit ledig annars. Tyvär har vi inte internet hemma så jag kan inte sitta där, :( men kan ju vara här på skolan och de :P Efter datorkunskapen har vi lunch, vet inte vad det blir för mat hoppas det blir gått för jag är hungrig.. :I sen har vi friluftsdag, promenad eller nåt. Det är lite jobbigt att jag har tappat bort nyckeln till skåpet så jag måste gå om kring med väskan med massor av böcker pluss datorn, jaja det går väll bra. Nu slutar väll rasten snart så ska väl börja avrunda.  
Mina inlägg blir lite tråkiga eftersom jag inte har några bilder på min dator, men snart så snart. Önskar mig en systemkamera i födelsedagspresent men får se om jag får en annars köper jag en för mina egna pengar, om man går media borde man faktist ha en kamera :P

väntar!

Nu har man slutat och väntar på bussen som kommer om en halv timme. Bussar är inte roliga dom är jobbiga och obekväma, men det beror faktist på vem man åker med också, det kan ju faktist bli riktigt skoj bara man har en okej kompis man kan prata med :P Jaja nu har jag väll inget mer att skriva så...

Estetiskverksamhet.

Ja nu har man rast från estetiskverksamhet, Vi lärde oss rita kroki, vi målade av våran lärare. Hehe alla i hela klassen sitter fortfarande i klassrummet och håller på med sina datorer även fast vi har rast :P Nyss fick vi frukt mums. Tidigare i dag hade vi först mediaproduktion då vi fick våra datorer <3 hehe sen hade vi matte, vi höll på med bråk, efter det hade vi svenska och jag skrev ju förra inlägget vad vi gjorde.

Dator.

Nu ska jag ta och börja skriva lite mera blogg eftersom vi fått våra egna datorer på skolan. Ska börja skriva lite om skolan nu så det här blir som en liten skolblogg. :) Jag gillar min dator. :)

Nu sitter vi och har svenska :) ska få veta lite mer om datorn och sånt, sen har vi estetiskverksamhet i ett annat namn bild och form :P I morgon har vi friluftsdag, ska ha promenad jaja nu ska vi börja på riktigt. ha det.

RSS 2.0