Okoncentrerad.

Just nu sitter jag och har lektion, så måste jobba med det och inte skriva här. Orkar dessutom inte heller. Snurrar allt för mycket i min skalle, svårt att koncentrera mig, har varit så hela dan.

Igår satt jag inte ens vid datorn, för det första så funka ju inte min dator och för det andra så somnade jag när jag kom hem från skolan så det blev inte av.

Eh, ja jag orkar som sagt inte skriva nu men när jag väl orkar blir det mycket eftersom det hänt mycket, och det kommer hända ännu mer ikväll ^^

Hihi känner att jag utnyttjar att använda stycken nu eftersom har förstått hur jag ska göra så det ska fungera.
Men men, min dator funkar nu iaf så det kommer bli mycket mer skrivande vet jag, bara jag känner att jag har ork.
Man måste ju få en paus någon gång eller hur.

Aja ska ta och fortsätta med uppgiften nu..

Godnatt

är för trött för att skriva nåt långt inlägg om dagen, får bli imorgon istället.
Godnatt!

need a hug

Ååh vad jag skulle behöva en kram nu. Eller en vän, eller varför inte både och.
Fattar inte varför tårarna inte vill sluta rinna. Tredje gången på två dar. Riktigt patetiskt alltså.
Jag har det toppen, varför känns det ändå så här då..?

Aja lyckades låna en dator snabbt och inser nu hur mycket klockan är. Blir sängen direkt för jag är riktigt trött.
Godnatt!



Trött, hungrig och troligen migrän på g.

Trött, hungrig, och tror det är migrän på g. 
Less på datorn, efter ett antal försök och omstartningar funkar saken för stunden, fast dör nog snart av överhettning. 
Men ska inte sura. imorgon 9 månader, i övermorgon 17 år.

Nu blir det att gå och handla mat. Det blir mumsigt. Hungrig som jag vet inte vad. Hejdå.
Ät gott och hare flott. ^^ Fniss
Uppdatering:


Tack Vicky, det funka med ditt tips.

Dum dator!

Nu vare ett tag sen.
Sitter hemma hos hjärtat.
Åkte hit i fredags redan men igår åkte jag hem en stund och for tillbaka hit idag.
Min dator har varit dum. Den har sagt att användarnamnet eller lösenordet är felaktigt men jag vet att det är helt rätt. Och nu när jag sätter mig vid den och skriver in exakt som jag skrev förut så funkar det.
Inte okej, så det är liksom nu som jag äntligen får sätta mig och plugga, då jag har redovisning imorgon och allt. Aja det ordnar sig förhoppningsvis.

Imorgon är det skola igen. Gasch vad tiden går fort. På tisdag har jag och Joakim varit tillsammans i nio månader och på onsdag fyller jag 17. Hihihi ojoj känns lustigt.

Fått lite ordning på mitt rum också. Eller ordning kan jag inte kalla det, snarare kaos. stökigt överallt eftersom jag fått ett till skrivbord och en hutch (Staving?) skrivbordet är till symaskinen så jag äntligen kan börja sy klart allt jag börjat med och inte låta symaskinen stå i ett hörn och damma, hutchen är till att få ordning på mitt rum, en plats för alla mina papper. Iaf det var riktigt kaos när jag åkte hemifrån så får väll städa imorgon och fixa lite i mitt rum.

Blir hiskeligt störd på att jag inte kan ha mellanrum mellan raderna så att jag måste he linjer istället. Ser inte riktigt klok ut alltså. Men men sånt är livet.


Nu är jag riktigt sugen efter godis, typ kola och choklad. Jag som inte ens tycker om godis, det kanske beror på att jag var väldigt nere idag innan jag kom hit. Satt bara på min säng och kollade på regndropparna som rann ner för fönstret samtidigt som tårarna rann ner för min kinder..
Aja nu ska jag ta tag i pluggandet.
Hada bra!

Nattinatti

Godnatt allesammans.
Dröm underbara drömmar!

Home sweet home.

Hemma nu, Eller har varit det ett tag. Inte okej att komma hem med extrem huvudvärk och dessutom få stå upp i bussen halva vägen hem.
Inte värdaste dagen men den har funkat. Fick träffa älsklingen idag vilket var awesome, dessutom träffa alla andra och få min krypådigkram av Vicky.
Tre dagar känns väldigt mycket att vara borta, jag menar hallå känns nästan som en vecka.
Imorgon blir det ännu mer skola sedan helg. Känns konsitgt att få helg nu eftersom jag varit hemma resten av alla andra dagar den här veckan. Mycket att ta igen men tror verkligen jag kommer klara det. Bara man tror på sig själv och tänker positivt så klarar man sig.

Skola idag.

Kom mig till skolan idag. Dock känner jag mig febrig, men överlever ändå.
Sitter och har lektion nu, dock har vi ingen lärare men gjorde klart uppgiften ändå,
kändes inte värt att strunta i den.
Snart lunch, verkar inte vara god mat. Men jag är ändå inge hungrig så.
Aja ska plocka undan datorn nu så jag snabbt kan gå på lunch sen.
Hade fint.
Saknar mina bebisar.

Another day at home.

Var hemma idag igen. Men imorgon har jag bestämt mig för att åka till skolan oavsett hur jag mår.
Ååh har missat galet mycket, men får se till att ta igen det. Bra iaf att va sjuk nu i början istället för mitten eller slutet då det är så galet mycket i skolan, nu har vi ju som bara börjat så.
Hoppas älsklingen är frisk nog att åka till skolan imorgon för jag saknar honom riktigt mycket och vill gärna träffa honom. Skulle verkligen behöva en kram om jag säger så.
Vet att detta är en gammal bild.
Älskar dig.
Nu ska jag ta och göra lite läxa eftersom jag har varit borta och inte gjort en del. En del vet jag ju som om som jag måste göra men en del har jag ingen aning om som jag får fråga någon i klassen om dom kan skicka ett mejl eller två, eller så pratar jag bara med läraren imorgon.

Mår helt ärligt blubb...

Mår jävligt illa. Får se om det blir skola imorgon.
Det gör det inte bättre att älsklingen är sjuk.
Godnatt!

No school

Ingen skola idag heller. Blev som förvånad över att jag lyckades överhuvudtaget kunna somna inatt eftersom jag sov hela gårdagen. Eller förvånad och förvånad, jag är ju faktiskt sjukt trött jämnt så inte så jätte förvånad blev jag. 
Aja nu måste jag komma på något sätt att orka ta mig upp ur sängen och fixa mig något att äta. Dock har vi typ inget hemma så jag måste gå och handla, och det kan bli ett stort problem eftersom jag inte ens kan ta mig ur sängen.

Nä nu är det väll ändå dags för mig att bli frisk någon gång. Tycker verkligen inte om att vara borta från skolan och missa massa grejer som jag sedan behöver ta igen på något sätt. Blubb, lyckades nästan ta igen allt förra året då jag var borta så mycket. Är faktiskt positivt förvånad över att jag klarade skolan överhuvudtaget då. Aja får inte vara borta så mycket som jag var, blir alldeles för jobbigt för mig då.

Saknar den här typen väldigt mycket. Får ta och hälsa på han någon dag.
Nu ska jag plugga lite och sen ska jag försöka fixa mig någon mat och he igång en film och bara mysa och friska till mig. Blir väll att ta en dusch också. Det känns förvånansvärt mycket bättre i kroppen efter en dusch.
Ha det så bra nu.

Sleep tight.

Mår piss. Får se om det blir skola imorgon. Har som sovit hela dan så får som se om jag somnar ikväll men tror inte det blir nåt problem, är aptrött. Aja dags att ha kramkalas med kudden. Godnatt och dröm söta drömmar. Det ska iaf jag, tänkte drömma om älsklingen har jag bestämt för jag saknar honom megasuperduper mycket. Värsta med att vara ifrån skolan är att jag inte kan träffa honom vilket suger. Vi kan som inte heller vara med varandra efter skolan eftersom det är så mycket plugg och sånt skit. Aja nu svamlar jag på som bara den. Dags att sluta skriva. Godnatt.
Längtar tills jag får träffa den här underbara personen igen.
Skulle verkligen behöva en kram just nu så tycker att jag ska få träffa sötnosen snart.
Bara jag blir frisk så.

Tankar.

Varför så blandade känslor?
Måste tänka positivt.
Men varför behöva må så här då?
Det är inte rättvist.

Homeschooling for today.

Blev en dag hemma ida. Med tanke på hur jag mådde igår, och imorse kändes det inte som en bra idé att åka till skolan.
Idag blir det storstäd och lite plugg, få dock se om jag orkar, men det är ett måste så.
Nu måste jag försöka få i mig något att äta. Ha de bra.

Latat mig framför tv:n en söndag.

Idag har jag bara degat framför tv:n på soffan hela dan. Lat jag vet, men ibland måste man bara få ta det lugnt.
Mått helt och hållet blubb idag. Hållit på att svimma flera gånger under dagen. Nu ska jag ta en kopp med te och kanske sätta mig ute på balkongen och njuta av den friska luften. det har ju äntligen slutat regna efter ett par blöta veckor. Det gillas.
Varför ska man behöva må såhär? Det är verkligen inte okej.
Aja nu=tedags.
Tycker mycket om vanilj te.
810677.jpg (300×215)

Hej

Åkte hem tidigare idag. Var helt slut i kropp och knopp, tror inte jag missade allt för mycket iaf, får ta igen det nästa vecka helt enkelt. 
Ska nog ta och se film och lägga mig sedan. Japp ni läste rätt. Ska nog lägga mig snart, klockan är inte alls mycket, iaf inte om man tänker att det är fredag, men jag är galet trött och slut att jag håller på att somna bara jag sitter här och skriver, Godnattis.

Sovmorgon

Sovmorgon idag. Nu snart börjar matten. Blir drygt, sen lunch och efter det två lektioner sen slutar jag.
Psykologi läxan blev klar tillslut. Råkade bli 800 ord.
Nu ska jag gå på lektion.

Natti.

Godnatt.
Hoppas på gladare piggare Malin. Måste sluta vara såhär trött.

Torsdag. snart helg. oj tiden bara flyger förbi.

Igår blev det inget skrivet eftersom jag var i stan hela dan och orkade inte med datorn då vi kom hem så det blev sängen istället för mig.
Idag har det inte hänt mycket. Var i skolan, haft lektion efter lektion vilket drygt. Ville bara sluta och dra hem o vila. Nu är jag hemma iaf. har väll varit det i ca en timme. Snart blir det mat vilket jag verkligen vill ha, för jag är Jätte hungrig!

Har tänkt för mycket idag vilket har lett till inga glada miner.


Jag förstår inte det här med skolan. Om man är sjuk måste man kunna vara hemma och inte missa hur mycket som helst. Jag menar hallå kom igen. Visst om man bara har lite ont i huvudet så kan man ju försöka ta sig till skolan ändå, men om man är sjuk, alltså sjuk på riktigt, typ som öroninflammation på väg, ska man inte behöva känna att man måste vara i skolan för annars missar man för mycket. Skolan stressar ihjäl en. Skolan är tänkt att förbereda och lära inför framtiden och vuxen livet men då är det ju så att man ska överleva vägen dit också.
Nä usch nu tycker jag verkligen inte om skolan.

Jaja snart hoppas jag att maten ska bli klar annars överlever jag inte till morgondagen.
Föresten så undrar jag efter tips på att piffa upp bloggen lite, jag tänkte om det finns något speciellt jag kan skriva om så det blir intressantare för er att läsa.
Hare bestis, hestis.

RSS 2.0