Gott Nytt År!

Snart äre nytt år.
Igår bestämde jag och sandra att vi skulle vara vakna hela natten i kväll, ja vi får ju se hur det kommer att gå :S
Idag blev det en film dag :/ jag som skulle gå ut till ladugården och leta efter ett par skidor men det blev ju inte av, kanske det var för jag hade feber i more eller för att det var storm hela natten till i morse, Jaja kanske borde gå ner och umgås med min familj lite grann... puss hej. 
Så nu ligger det nya året vid trösklen och väntar bara att få komma in.
GOTT NYTT ÅR!

Ovärt att veta men hade inget annat att skriva om...

Jag och tvilling syrran fick en filmkamera i julklapp sen fick jag Björn Gustavsson
DVD, mamma mia filmen fick jag med, sen fick jag lite andra grejer.


 

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka när du fnissar som en liten flicka När man känner något man can't deny when the eagles fly over mountain high När all oro är som bortblåst och förvunnen när simba återvänder i lejonkungen När man bara drar replik för att slippa krångla min pappa är rik vill du hångla? Om man spärrar upp sina ögon och man tittar bak med huvudet ut då ser man galen ut! Det hör egentligen inte hit å höra det är bara en grej man kan göra När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,våga chansa och se hur det går, Vad är fegt, vad är mod, what is löve? Baby, don't hurt me, don't hurt me no more. Från en afton som doftar lite YMCA TACK Göteborg ni är kärlek för mig!

Jul!

GOD JUL!
jag sa ju att jag inte skulle skriva något idag men jag kunde inte hålla mig ^^
Det är  julafton och alla är glada :D i alla fall jag :) snart äre kalle anka och han är en tradition att se på julafton.
Lasse håller pratet i år och det blir nog säkert bra fast bäst var ju när arne var. men men man måste ju förnya grejer också han var ju faktist typ i 30 år jaja nu börjar lasse parat så jag ska se på det :) jaja puss puss.God Jul! 


dan före doppare dan

julen är en underbar jul med klappar och julgran och julefrid.
Det är tisdag, dagen före julafton, jag vet att det är tidigt och att det inte hänt så mycket i dag men jag kommer nog inte skriva sen i kväll eller i morgon så jag skriver God Jul nu istället.     

Klockan har inte passerat 3 ännu.

Så idag äre dan före dan före doppare dan,  Jag vaknade kl 10 imorse och började se på en film sen gjorde jag gröt, Hade tänkt att ta ut hundarna men det hade snöat så mycket i natt så jag kunde inte få upp dörren, (nu funkar det att öppna, man behövde bara vara stark och knuffa på). I alla fall så när jag satt och åt på min havregrynsgröt så märker jag att Saga (Våran nya valp) är borta, så jag går omkring och letar i undervånignen och i min brors rum (han hade varit nere tidigare). Men jag kunde inte hitta henne så jag gick och fortsatte se på filmen och tänkte att förr eller senare skulle hon komma fram. så när det gått en stund kommer mamma ner med saga i famnen, då visare sig att emil måste ha tagit upp henne och släppt in henne i mina föräldras sovrum, så då var ju problemet löst. När jag höll på att kolla på filmen så slutade den funka, jag hade kommit längre en halva filmen och det var bara den som inte funka för alla andra kanaler funka men just den jag såg på la av. sen en annan anorlunda sak som hände nu på morgonen var att jag kom på att min mobil kanske var ute i blien, det var så här att sen i fredags har min mobil varit borta och jag har letat överallt efter den, men sen kom jag på att vi for ju till stan i fredags för att julshoppa och då kunde jag ju lämnade mobilen i bilen så nu när jag gick till bilen i morse så var den där. och där hade den legat ända sen i fredags i minus grader, :P Det har hänt många underliga saker idag och klockan ha inte ens blivit 3. Måste gå från datorn så min syrra inte får spader på mig (satt hela dagen igår) men puss puss.    

det är inte lätt med verkligheten  Synd att inte mina drömmar var sanna

dan före dan före dan före doppare dan.

Så nu har jag också fallit för grupptrycket att göra en blogg.

Julen är här nu, med tomtar och snö, julgröt och tö.
Alla är välkomna med svans eller ej spelar ingen roll alls 
alla får klappar både stora och små.
det är väll så julen ska vara.

Ett film tips så här till jul tycker jag att du ska se polarexpressen.
Musiken i den är så mysig.

RSS 2.0