inte långt kvar nu!

Nu ska jag fortsätta plugga tre uppgifter kvar nu..tror jag börjar tappa lite kollen här vänta lite ska försöka hitta den. sådär ja! 

Haha ja nu har ju min blogg invarderas med massa inlägg om hur mitt skolarbete går framåt men snart så är det över. Inte långt kvar! Vilket jag typ skriver i varje inlägg, men det är ju sant! 

Nyss varit på UNF möte, sista nu innan sommarn så blev extra gofika. Sedan tog vi och hämtade mopparna så nu är den här hemma vilket känns underbart och nu ska jag återigen återgå till skolarbete. See ya later!

Jag klarar det här!

Fyra rester kvar nu. Tror jag faktiskt kommer klara det här!
Igår tillbringade jag 6½ timme på att sitta och läsa en bok, men vad gör man inte för att bli klar med resterna.
Vad gör jag här och skriver egentligen? Jag måste ju sätta igång och jobba. Allt ska bli klart innan onsdag, vilket är två dagar bort!

jabbadabbadoooo

Nu är två prov avklarade och en redovisning i engelskan. Jahadu nog klarar jag det här alltid.


he gå säkert bra

kan inte sova, vilket inte är så bra då jag har två prov imorgon och en redovisning men he gå säkert bra.

Jahadu

Jahadu inte går det bra att plugga inte.
Måste skriva en uppsats om Kallocain som är en bok vi läst.
Jag har läst boken, men har inte börjat med uppgiften, eller börjat har jag, försökt i alla fall.
Grejen är den att jag vet som ungefär vad jag vill skriva jag vet vad den handlar om det har jag i huvet men jag får det bara inte till ord/meningar på datorskärmen... suck.

Någon som vill hjälpa mig med denna uppgift? eller till och med bättre göra den åt mig? Haha nej men ska ta och klara det här nu! Jag måste, jag ska! 


Sitter i alla fall på skolan och väntar på att bussen ska komma så tänkte ta och försöka plugga lite medan men det går inge vidare. Vädret suger så man blir bara seg dessutom är jag jätte trött.. 
Aja ska ta och försöka lite till nu. Får väl börja med någon annan uppgift ifall det skulle skita sig totalt. 


Resten kvar.

en rest klarad, nu är det bara resten kvar.

Inte min dag idag

Vet inte vad jag ska ta mig till men...

hemmadag

Idag blev det att vara hemma för mig...Mådde inge bra, synd dock eftersom jag planerat att åka till Joakim efter skolan men så kan det gå..

Nu ska jag stenplugga men tror först jag ska ta något att dricka.

Huvudvärk

Efter jag varit hemma ett tag blev min huvudvärk outbärlig att jag var tvungen att lägga mig. Råkade somna och sov några timmar. Är fortfarande trött, så kommer nog kunna somna, ifall den inte börjar åska det vill säga. Det är väldigt mörka moln över oss så kan ju hända. 

Nu ska jag lägga mig med en kopp te eller så. Godnatt



En bil exploderade utanför fönstret!?

Trevligt att blixten gick ner i byggnaden bredvid skolan så man fick panik :S
Trodde först att en bil som exploderade utanför fönstret.
Lektionen slutade en kvart tidigare eftersom det inte var så säkert att sitta vid datorerna när det blixtra och åska.


Detta var alltså bilden jag ritade igår.

Om jag kommer ihåg så

jag som ritade en illustatorbild på skolan och skulle lägga ut den på bloggen så är bilden i min hårddisk... Well well får väl lägga ut den imorgon ifall jag kommer ihåg. 

Nu ska jag sova. Godnattis!

Lagom positiv.

Trodde jag verkligen inte skulle kunna något på nationellaprovet i matte B. Men det gick faktiskt bättre än jag trott. Jag kunde faktiskt något! Haha nämen blev mycket chansningar jag gjorde men jag får väl hoppas på det bästa, eller G åtminstonde ^^

Har varit lagomt positiv idag. Pratade med Amanda innan föräldramötet och började sakna kongressen i Göteborg galet mycket så anmälde mig till kongressen i Åre som är nu i sommar. Tagga!

Vuxenpoäng att gå på föräldramöten, dock vara mamma med eftersom jag inte är arton...än! Tiden går galet fort.


Nu ska jag i alla fall dricka min välling och läsa lite skoljobb, kommer nog lyckas somna med pappret i hand kan jag säga dig. Galet trött är man! Men snart så, snart är det över.

Det tar emot

Livet flyter på. Utan någon inspiration eller sådant för min del vilket gör att jag varken skriver här eller pluggar. Pluggar tvingar jag mig själv att göra. Det tar emot men går ändå. Det är ju som viktigt nu sista slutklämmen.
Bara ett litet tag kvar nu sen blir det sommarlov.

Det blir som mitt sista sommarlov nu vilket är helt galet! Tiden går allt för fort. Känns jobbigt med ett sista år på gymnasiet, alltså jag är galet skoltrött. Men jag kommer klara det. Det vet jag.
Nu ska jag försöka fortsätta plugga. Wish me luck! I´ll need it.

Its a beautiful day!

Idag har det varit en bra dag! Vet inte riktigt varför, kanske för det var awesome mat på skolan, skojsigt att man fick jobba med rester på engelskan eller kanske för att de va gratis bio med skolan. THOR, den va bra enligt mig.
Det har varit en bra dag helt enkelt, även fast det va trist väder och att mitt ben gör ont, ont, ont, så är Malin glad idag.

Puss hej nu ska jag dricka te och sedan blir det sängen! Godnatt.   


Satt och ritade ett zoo häromdan med brist på något att göra.

RSS 2.0