I´ve got the power.

Ja ojoj nu har man inte skrivit något på nästan precis två veckor, anledningen är.. nja det finns väll ingen anledning egentligen bara att jag inte orkat skriva och har väll inte haft något att skriva så ville som inte skriva onödiga inlägg. Nog för detta är ett sånt där onödigt inlägg men jag bryr mig inte, jag får skriva vad jag vill, I´VE GOT THE POWER! mohahaha..*host*..ha..ha...
Har varit mycket sjuk, det är illa. Hela förrförra veckan var jag hemma och låg och hosta i sängen, dessutom kunde jag inte sitta vid datorn då för datorn hade också blivit sjuk, han blev säkert smittad av mig.. iallafall så ledde det till ännu mer rester och skit att göra, vilket jag borde arbeta med nu men..nää får bli sen hemma istället.
Jag var hos Joakim i helgen för att fira den fina sommarvärmen som kommit så här på vårtiden. Men det var inte allt vi firade, även fem månader, snart är det ett halvt år vilket är awesome.
Blev dock ledsen då jag kom på att jag kommer inte kunna äta vanlig vanilj glass den här sommaren..fast någon gång kanske jag kan ta en mjukglass så där i hemlighet.
Vi åt i alla fall grillat hela helgen vilket var riktigt gott. Och bra väder var det förutom då vi precis skulle äta ute på altanen då kom det en väldigt stört skur och vi bestämde oss för att gå in. Det var inte ända gången det regnade, precis då vi skulle gå till min buss igår kom det också regn, vilket inte kändes bra för Jocke skulle gå hem alldeles själv sedan i regnet sjuk som han var.
En bild som var till en mediaproduktionsuppgift.
Nu ska jag i alla fall ta tag i lite rest nu innan bussen kommer.

Vänner och god mat.

Ännu en dag hemma från skolan. Tycker nästan det är dags för att bli frisk.
Måste ändå till skolan imorgon oavsett hur jag mår eftersom vi har nationella i engelska, sen kan jag inte missa mer än vad jag har gjort.
Nu kollar jag på vänner och snart blir det god mat, vilket jag ser framemot.

Halsont.

Har ont i halsen, hosta, var nära på att svimma imorse, sliten i kroppen och knoppen, feber som går upp och ner men ska inte klaga, hade en fin helg, hur var eran?
Om jag förstått det rätt så är det många som tänker på alkohol när det är valborg, att dricka sig full och vimsa omkring runt majbrasor. Visst det är ju som ens eget val att dricka, och visst man har säkert kul stor del av tiden, vad har jag att säga om det eftersom jag aldrig har provat på att dricka, men just det där att sätta sig bakom en bil och köra alkoholpåverkad är verkligen ingenting jag förstår, vad är vitsen? Det är då man undrar vad som pågår runt i skallen på dem.
Nu ska jag iaf gå och ta en dusch sen blir det väll sängen.

RSS 2.0