Feber..

Har feber.
Vill hem men inte långt kvar av lektionen.
Håller ut.
Sen blir det hem och vila.
Kanske ta en kopp välling eller te.
Sova lite, hoppas på att må bättre till morgondagen.
Imorgon är det ju valborg och allt.
Nu är det tio min kvar av lektionen.
Får se om det blir fyra bussen hem eller hur det blir.
Nu ska jag hjälpa till att "städa" i klassrummet,
även fast jag knappt tillbringar någon tid i det här klassrummet.

Huvudvärk som vanligt.

Kom mig till skolan.
Nu sitter man i EC klassrum medan dom ska spela, som vanligt då. Ska försöka få något gjord via läxväg men får se hur det kommer gå med en sprängandes huvudvärk men det går säkert över.
Får se om det blir kvällsöppet här på skolan för mig eller om det blir att dra till Joakim och äta god mat.
Ska nog gå och dricka vatten för att sänka huvudvärken och sen ska jag väll se till att få något vettigt gjort.
Denna underbart söta katt är snart min. Charlie ska bli hans namn.

försovit mig..

Försov mig imorse.. min mobil hade dött under natten, vaknade 09.50, kollade på busstidtabellen, nästa buss skulle gå 09.10 förstod att jag inte skulle hinna men slutade inte kämpa för det. Tog en snabb dusch, kollade på klockan, tio minuter kvar till bussen skulle gå. Skyndade mig att fixa i ordning mig, sprang ut till hallen kollade på klockan och..där gick bussen. Så nu sitter jag och väntar på nästa buss som kommer om en timme.. varför dessa dåliga busstider men men, jag far ju till skolan iaf.. missat två lektioner men det blir två lektioner jag hinner med, kanske inte dem bästa, matte och nationellaprov.. pallar inte missa mer skolarbete. Synd dock att jag missade median imorse.. nä nu måste jag skuta sitta vid datorn och äta lite eftersom jag missar lunchen på skolan.

Sjuk..

Var hemma idag mådde inge bra, hade feber och mådde helt skit helt enkelt. Lite synd eftersom det var tänkt att jag skulle vara med Joakim efter skolan men får bli imorgon istället. Måste verkligen fara till skolan imorgon, det är ju nationella och allt och man får inte ledigt om man är sjuk eller så.. dessutom är det ju kvällsöppet på skolan så det vill man ju inte missa.
Aja ska försöka göra lite skolgrejs så det blir klart så..

Insåg att mina två bästa vänner inte finns kvar längre.

Nu är man hemma från Vittangi. Har inte haft tillgång till Internet där uppe därför blir det ett inlägg nu, vet att klockan är mycket och att jag borde sova men kände att jag verkligen behövde skriva av mig.
Resan både dit och hem igen gick bra, lite smått trångt i bilen men det är så det ska vara.
Iallafall vi kom fram till Vittangi vid ungefär fyra tiden i torsdags.
När jag klev ut ur bilen insåg jag att smälta allt skulle bli svårare än vad jag trott. Ute insåg jag vad tyst det var och då slog det mig att det inte bara var en som inte fanns där längre.
Insåg att mina två bästa vänner inte fanns kvar på stenbacken längre, att dom inte fanns kvar bland oss.
Tidigare insåg jag inte verkligheten, då kändes det nästan precis som vanligt, visst så pratade folk om det men det vara bara ord, ord som kändes långt ifrån verkligheten. Inne i huset insåg jag att det skulle bli riktigt jobbigt.
Begravningen var på lördagen. Den blev riktigt fin. Inte många som klarar av att göra en begravning helt själv, men det lyckades min far riktigt bra med.
Jag tänkte på att Farfar har påverkat oss alla barn på något sätt, Johanna med målandet, Emma som spelade fiol förut och han inspirerade mig att skriva.
Han gjorde en stor del av det jag är idag.
Han kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta.
Han kommer alltid vara min farfar.
Vila i frid mina två bästa vänner som gått vidare.

Rage quit!

Igår var bara mys dag. Satt och hade fotbad länge, medan jag hade en pizza i handen och tv:n framför mig. lite senare hjälpte jag mamma att baka bullar.
Idag efter skolan for jag till stan och köpte en klänning som jag ska ha på begravningen. Ännu har vi inte börjat åka men snart så tror jag det bär av.
Idag blev jag så förbannad att jag inte kunde koncentrera mig på sista lektionen.
Tycker verkligen inte om när man snackar skit, och speciellt om det handlar om min familj så går det för långt.
Visst så kanske man inte vet bättre, att man inte menar det, men seriöst då kanske man inte ska snacka så jävla mycket. Vet att jag inte borde ta åt mig att det inte var personligt mot mig men jag kunde bara inte låta det vara. Även fast det blev bättre, att jag fick en ursäkt så finns det fortfarande kvar. Att det kan finnas så oärliga människor som kan snacka skit om de ärligaste människorna på denna jord. Och jag gör inte något personangrepp till just den personen som sa det där idag utan att det finns sådana människor överhuvudtaget...
Såå hur har eran dag varit?
Finaste människan på jorden!

Feber..

Feber när jag vaknade, så det blev att stanna hemma idag, kanske inte det bästa eftersom jag ska ta ledigt på torsdag och fredag men det är väll sånt man får ta, det blir iaf att mestadels att plugga nu då. Men först ska jag sova lite.
Godmorgon på er iallafall

Hitman!

Hitman gick ju som det gick så nu gjorde dom en gång till, vilket ledde till att dom som dött fick en chans till. Blev glad för det, men den lyckan varade inte så länge. Tänkte faktiskt hålla mig och försöka överleva en dag iaf men men det gick ju som det gick, dog tyvärr..Men det gick faktiskt bättre än förra gången, dödade en person iaf fast det gick bättre första gången men men.
Nu sitter jag hemma med en te kopp i handen och ska försöka med att göra lite läxor.
Nästa vecka är det nationellaprov och jag hade hoppats på att gjort klart alla rester men med tanke på att jag låg hela helgen med matförgiftning så gick det ju inte så bra och sen att jag ska bort den här helgen på begravning så blir det väll att göra det efteråt.
jaja nu blir det väll att sätta igång med resterna.

Inte kul!

Ja inte blev det skola för mig idag då, drabbats av magsjuka eller matförgiftning. Förhoppningsvis matförgiftning för jag orkar verkligen inte med det andra. Jag mår bättre nu iaf, det var igår som jag... ni förstår.. men sen har det inte varit något mer med det, så hoppas jag mår bra imorgon så Joakim kan komma hit, fast det är ju bara om han mår bra, stackarn gick ju hem med feber igår.
Nu blir det väll att skriva lite på min saga som förövrigt skulle blivit inlämnad igår, men orkade ju som inte skriva, men men, blir väll kanske en film också så här på morgonen, eller ja morgon och morgon, snart slutar dom ju på skolan. Kort dag idag. Skulle vilja käka en macka och dricka te men är helt utmattad i hela kroppen så orkar inte ta mig upp ur sängen..Annars blir det väll att ligga här hela dagen...Hur som haver, det är väll ändå dags att skriva på sagan nu då.
Fina Joakim<3

14 april!

Ligger i min allt för tomma säng och skriver medan jag saknar personen som jag älskar över allt annat på denna jord som är ca 3 mil bort och säkert sover vid den här tiden.
Nu har lovet tagit slut och skolan börjat. Klockan är mycket och jag borde sova, då är det ju det dära att kunna somna också...
Natten till igår sov jag sittandes i ett tåg. Sen när jag gick tre på natten till vårat hus från tågstation så kollade jag upp på himlen, det var norrsken, jag log hela vägen. Jag sov tre timmar den natten, 1 timme på tåget och två timmar hemma i min egen säng..
Såå idag på skolan började leken Hitman. Förra gången vi körde det klarade jag iaf en vecka, men nejdå, den här gången klarade jag inte ens en dag.. men men det var kul iaf för jag lyckades retas lite med Palt. Dock var det inte meningen att han skulle dö men men, sånt är livet liksom.
och juste imorgon eller man kan ju som säga idag så har jag och Joakim varit tillsammans 4 månader <3
Så det blir ju att göra något skoj av det. I helgen blir det iaf stor firande med tårta och bakelser, både för att Joakim fyllt år och just att det är fyra månader.
Nu ska jag väll ta och stänga ner datorn och försöka ännu en gång att sova..
nattinatti.

Tacksam!

Jag är tacksam över skolan. För utan skolan skulle jag inte funnit dig.
Min bästa vän. Den finaste på denna jord.
Du gör min dag värd. Du gör mig glad. Du är mitt liv.
Skulle inte orkat med skolan utan dig, du gör mig motiverad.
Du har ökat mitt självförtroende så mycket.
Förlåt att jag kan vara jobbig ibland.
Förlåt för mina misstag, jag lär mig av dom jag lovar.
Jag är glad vi funnit varandra.
Jag vet att jag inte är perfekt, men du gör mitt liv det.
jag älskar dig och kommer inte släppa din hand.

hem imorgon!

Legat till sängs hela dagen.. hoppas jag mår bättre imorgon dock blir det att sitta i bilen hela dagen, för vi åker hem imorgon.
Har tråkigt och inget att göra så jag lägger in lite bilder från sandras dator.
Vi har våra stunder med skratt, gråt och gräl. Men dom där stunderna med skratt är ändå bäst.
Vi kan bråka om så små och onödiga saker, och sedan bara kolla på varandra en lång stund
och bara brista ut i skratt och undra vad vi håller på med.
Livet är orättvist Sandra, men du vet, om vi gör det här tillsammans,
om vi sammarbetar så blir det rättvist tillslut.
älskar dig bästa vän!

Jag vet att jag inte är den bästa systern, men jag försöker iallafall.
Jag vet att jag gör misstag, men jag lovar, jag lär mig av dom.
jag är tydligen inte en så bra kompis eftersom så många har gått sin väg och lämnat mig.
Men jag är den jag är. och jag vet att jag har dom äkta vännerna på min sida nu.

Att man kan vänta så mycket på något, som är det värsta man vet
men sedan blir man så glad av det ändå.
Livet är speciellt. Det finns så många för- och nackdelar,
men ändå tror jag att det blir bra tillslut, att det kommer ordna sig..
Det är så jag tänker för att klara av dagen.

Tar en dag i taget och ser vart det för mig.

Slutet av lovet!

Påsklov nu och har inte varit inne på nästan en vecka. Åkte och hämtade min syster på Arlanda. Hon har varit i Australien och nu kom hon hem, efter vi hämtade henne så for vi och hälsade på i kumla, så sitter där nu, kommer hem på söndag lagom till skolan börjar.
Saknar Joakim, han som bara att vara med honom två dagar innan jag for ner. Han hade varit i fjällen och kom hem precis när jag for.
Tycker det är roligt här nere men vill ändå vara där uppe. Bara man kunde vara på två ställen samtidigt eller nåt.
En liten del av mig vill bara vara i mitt hus, i mitt rum, under min säng och gömma mig från allt...

Påsk!

Saknar Jocke som åkt till fjällen.
Soligt ute så blir väll att hitta på något skoj, kanske ska ta fram moppen så här i påsk.
Idag blir det väll påskägg också, eller något sådant. Nu tror jag det blir att spela lite avp2 eller kanske dags att göra någon restuppgift. Avp2 låter roligare men restuppgift låter viktigare...

Vill säga att jag är lycklig, för det är jag. Men ändå inte helt och hållet.
Kan man vara både och? Fast det var ju som en dum fråga när jag redan vet svaret.

RSS 2.0