The Man Your Man Could Smell Like.

Ska alldeles strax lägga mig, blir en tidig morgon imorgon men vet ej än vilken buss jag ska ta så måste kolla omkring lite.
Jag har väldigt, väldigt dåligt lokalsinne, ifall jag ska någonstans så måste jag veta exakt vilken väg och så jag ska ta för att hitta. En gång då jag var mitt i centrum i Umeå och skulle till busstationen så råkade jag gå åt helt fel håll så hamna lite snett. Men skyller på att jag gick i sexan och bodde mitt ute i skogen och var nästan aldrig i stan.

Iaf så kommer jag ju börja med min lista imorgon så då kommer ni få se punkt 1.
Det är ju även skola imorgon har ju inte varit där på två och en halv vecka. ser framemot att träffa alla trevliga människor där sen så är det ju öppet hus på kvällen och kommer få vänta två timmar efter klockan åtta till bussen kommer...Tycker verkligen inte om att bo så långt från stan, så mycket tidigare man måste kliva upp på morgonen, så långt ifrån älskling och så dåligt med bussar..

Nä nu måste jag verkligen lägga mig vill ju inte vara helt död imorgon, kommer ju inte komma hem förren jätte sent så blir väll att lägga sig direkt då.


Här kommer ett videoklipp på en av världens bästa reklamer enligt mig.
Enjoy.

HUNGRIG!

Hungrig som bara den. Har inte ätit på hela dagen. Fy skäms på mig! jag vet att jag få skylla mig själv. Men har varit så nere och förvirrad hela dagen plus att min mage inte har velat vara med mig eller jag inte med den så ingen mat blev gjord. Nu håller iaf pappa på att fixa mat så that makes me happy.

Har försökt plugga idag och har faktiskt fått lite skrivet men när jag kom igång så sluta Internet funka så då gav jag upp, tog mig en liten paus. Man har verkligen ingen energi då man inte äter. Satte mig nyss vid datorn igen men tror jag ska försöka plugga lite efter maten för nu kan jag inte alls koncentrera mig. huvudet bara snurrar och jag tänker alldeles för mycket så blir bara knepit. 

Skulle vara mys med en promenad just nu men vill verkligen inte ut i kylan. 22 minus är det ute nu och i Umeå hörde jag att det är ca 12 minus. Det är ju bara 3 mil ifrån, varför en sådan skillnad? Aja skönt att jag inte behöver gå ut iaf. Men imorgon blir det tidigt upp. 



Ny dag, nya möjligheter

Ny dag, nya möjligheter, eller vad säger man?

Iaf så är det ju tisdag idag, imorgon är det onsdag och 1 december, då börjar ju julkalendern ^^
Jag kommer då sitta och kolla på det ifall jag hinner, dock blir det nog på svt play jag får kolla på eftersom jag kommer nog inte hinna på morgonen plus att det är Öppet hus på min skola på kvällen, men men.

Den bästa jul kalendern genom åren måste ju ändå vara julens hjältar som visades 1999. tyckte det var en mysig julkalender. på den tiden spelade man in på sina VHS-spelare så det gjorde vi med denna julkalender, och den har man kollat mycket på då man nu hade en VHS-spelare.
En annan julkalender jag tycker om är mysteriet på greveholm, även fast jag inte var så gammal (endast tre år) då den visades så kommer man ändå ihåg hur det var. Dock har man ju sett något avsnitt i efterhand så kanske är därför man kommer ihåg ^^

En låt man satt och sjöng då man var liten.


Nä nu kanske man ska börja med psykologi uppgiften eftersom jag tillsist hittat pappret.

Nattitime.

Nu nattitime.
Men först ett blogginlägg.
Ni kanske har märkt att jag skrivit att jag ska eller har kollat på Harry Potter i de tidigare inläggen.
Det är nämligen så att jag, min mor och syster ser alla Harry Potter filmer som kommit ut nu, för att sedan se senaste Harry Potter filmen på bio.
Vi såg just klart femte filmen så nästa blir ju sjätte och sedan blir det bio.

Det är så att våran familj har som tradition att när en Harry Potter film kommer ut på bio så åker vi och ser den, alla vi sju. Ända från då första Harry Potter filmen visades och då var man inte så gammal.
Vi har samma planer denna gång, dock bor mina två stora systrar söder ut i Sverige men dom kommer upp någon gång vid jul så vi hade tänkt slå till då och se Harry Potter and the deathly hallows.
Säger godnatt.

Hungrig!

Hungrig som få...

Har inte lyckas plugga, känner inte motivationen till det. Hjälper inte heller att jag fick komp på en engelska uppgift. Inte kan jag sy heller för behöver mammas hjälp till att börja med och hon hjälper mig inte om jag inte börjat plugga..Borde kanske ha det som ett bra mål att följa men är bara så trött och har mycket ont i magen så då känns inget kul. När man är hungrig, grinig och har ont känns verkligen ingenting värt. Plus att jag saknar älsklingen jätte mycket och vill ha han här.

Ne slut med gnäll och klagan, nu ska jag ta tag i något vettigt att göra.

♥ Jag vill sluta må så dåligt fysiskt.
♥ Vill vara hos pojken och få ligga i hans famn.
♥ Vill komma bort från det här stället.
♥ Vill ha jul och ett lov lika långt som sommarlovet.



Fick just ett samtal av Jenny jätte fina Jenny från Örebro. Kan säga att det gjorde min dag, blir alltid glad att prata med henne. Nu när jag är på lite bättre humör ska jag försöka plugga lite grann och samtidigt äta Dumle för att bli mer på bättre humör.

Dagens planer + nya ord

Vaknade för ett bra tag sen.
Nu sitter jag och ser på Harry Potter och ska försöka göra psykologi uppgiften.
Hungrig som få men min mage låter mig inte  äta. Mår för illa för det..


Har märkt att jag brukar säga nya ord eller sätter ihop  två ord utan att märka det, det är någon annan som nämner det. Som här om dagen sa jag drapiener och menade egentligen persienner men tog med från ordet draperier, vet att jag sagt det förut också. En annan sak jag brukar säga sen jag var liten är antlingen, det har dock börjat försvinna genom åren. Vet inte riktigt vad det är för ord från början men det var min syster Johanna som började säga det.
Det finns andra ord jag brukar säga men ett uttryck jag brukar nämna är att "hitta vilse" vilket tydligen inte är så man brukar säga utan något jag bara trott man ska säga.

Dagens planer är:
  • plugga
  • baka
  • sy
  • se film
  • göra hemsida till pappas jobb (vilket är det jag ska göra på min praktik men eftersom jag jobbar här hemma så gör jag den lite senare).
Nu kanske jag ska börja med psykologi uppgiften. 

Bedtime.

Nä man kanske ska ta och lägga sig lite tidigare idag, så kanske jag somnar tidigare.
Vill se film men filmen jag tänkte se hittar jag inte just nu.

Idag blev det inte så mycket gjort som var på min attgöralista.
Kom mig ut på byn i kylan iaf, undra om det bara är jag eller om det faktiskt är så att det blir mindre och mindre personer som står ute med sitt fika och säljer. Kanske beror på kylan.
En sak som gjorde mig väldigt glad va att det satt två tanter i en fönster till en affär och stickade tror jag. Tyckte det var jätte gulligt. Precis så skyltsöndag egentligen ska vara. 

Lyckades hitta några inköp iaf, några hemlisar men sen köpte jag Dumle också.


Hann varken sy eller plugga idag men förutom en tur i byn så lyckades vi baka lite. Lussebullar blev det och även fast vi inte såg Harry Potter så såg vi en annan film som heter Next. Tyckte den var väldigt bra faktiskt.

Jahapp kanske ska ta och lägga mig nu, det är ju en ny dag imorgon också.
En film jag rekommenderar.

30 Days

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 –  Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Trötter..

Det är en väldigt trött Malin som skriver. Sovit fem timmar nu på morgonen (Vilket faktiskt är väldigt ovanligt och lite för att vara jag på en helg).
Idag är dagen planerad så att jag ska plugga, baka och sy, även ska jag försöka gå ut i centrum lite i kylan och ska försöka klämma in att se på Harry Potter också. 

Har hittat en lista som jag vill göra, just för att komma igång med bloggandet.
Så antingen börjar jag i dag eller så blir det den första december.
Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 –  Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Kanske ska ta och sätta igång nu med allt jag ska göra så jag hinner med någonting iaf.


Det är ju första advent så jag bjuder på första ljuset tänt.

Bloggpausen över.

Jiipie! nu är bloggen igång igen. Slut på blogg pausen.
Nästan precis två års sen jag började skriva i bloggen, och det har väll varit lite upp och ner med aktiviteten på den här bloggen men det är sånt man får ta.

Klockan är  halv sju och jag ni undrar säkert vad gör jag uppe så här tidigt på en söndag. Om jag ska vara ärlig så har jag inte somnat ännu. Har varit helt omöjligt, har försökt men det har bara inte gått. Ska försöka igen snart.
Jag har ju ändrat header och lite design Vad tycks?
Ska finjusteras lite grann senare men det får vara så här tillsvidare.

Nä nu ska jag väll ändå försöka sova någon timme, det är ju första advent och allt idag så kan ju inte gå omkring som en zombie hela dagen heller.
Bjuder på en lite advent/julig blid så här nu nära jul.

RSS 2.0