My brain hurts!

Är ganska trött på att gå omkring med ständig huvudvärk. Kan då säga att det blivit lite bättre då jag börjat dricka vatten.
Var nära att jag skulle stannat hemma idag, hade bara en lektion. Men det var bra att fara till skolan, få en grej gjord liksom fast blev dock inte klar med den så det blir ännu mer att göra nu i helgen..
I helgen blir det bara att ta det lungt, plugga och vara med tvillingsystern min, länge sen sist känns det som. Nu ska jag nog gå och laga lite mat.
På återseende.


11 januari måndag!

Första skoldagen idag efter jul. Nu börjar vårterminen tags för nya tag.
Var på Unfmöte idag. Kul fast lite drygt, inte så smart att fara dit med huvudvärk, blir inte bättre om jag säger så.
Imorgon blir det skola igen, förhoppningsvis så försover jag mig inte. Men nu ska jag sova så godnatt!

Helg!

Jaha nu var det väll dags att uppdatera bloggen igen då.
Trevlig helg. PAJ blev äntligen av, dock tog lång tid att göra och tog som slut ganska snabbt. Fast tydligen är jag ganska seg på att äta, men egentligen ska man inte stressa i sig mat..
Nu sitter jag iallafall i en väldigt kall lägenhet. Att det kan vara sån tempraturskillnad på när det är många människor eller när det bara är en person. Jag gjorde iallafall lite godmorgonvälling för att hålla värmen men det hjälper som inte så jätte mycket så jag ska nog gå till den andra lägenheten, men det kändes så jobbigt att ta sig ur den stora massan av täcken som jag virrat runt om mig, men jag får ta och bita ihop och ta mig dit. Ha det så bra så länge.

Inte så lyckat!

Jag lyckades inte så jätte bra med att vända tillbaka dygnet..vaknade fyra idag...hm måste komma på ett bra sett att vända tillbaka dygnet, borde kanske prova gå och lägga mig bra tid den här kvällen..Ja det blir bra det..ikväll blir det tidigt. Har ju som inte hänt något här hemma egentligen men imorgon blir det att städa syrrans lägenhet, innan fredag då det kommer komma lite folk hit! men men ska ta och gå och hämta mer mat för det var rikitgt gott..makaronepudding så godnatt! eller riktigt så tidigt ska jag inte lägga mig men..

Sova?

Ska kanske ta och försöka sova nu. Är trött men känner inte alls för att gå och sova.. Är det någon som har någon bra idé på hur man kan vända tillbaka dygnet så här en vecka innan skolan börjar? Det första steget för att somna är väll att lägga undan datorn, nästa steg är väll att byta om till pyjamas och borsta tänderna sedan är det väll bara att lägga huvudet på kudden och försöka somna och det är precis det jag ska göra nu så Godnatt!

Bjuder på en ny vaken Malin med ett ganska så särt face så här innan
jag går och lägger mig.. Tagen med min nya digitalsystemkamera som
är en Nikon D3000

Vart tog dagen vägen?

Jag vet inte riktigt vart den här dagen tog vägen. Jag vaknade ungefär 16.30 har inte sovit så länge på länge..är det någon annan som har vänt på dygnet eller?
Jaja ska väll ta och äta frukost nu eller man kanske ska ta och kalla det middag.
Blev inte så långt inlägg men eftersom man har som missat dagen så har det ju inte hänt något och jag kommer då inte ihåg vad jag drömde om för annars hade jag ju kunnnat skriva det..

Ofta 2010!

Nu är det nytt år och allt. Härliga dom här dagarna varit, med härligt folk och god mat (som dock tog lång tid att göra men tro mig det var lika jobbigt för mig som det var för er.) lite kallt var det dock men det gjorde ju som ingenting då man fick upp värmen av kramar.
Många bilder blev det med nykameran också riktigt najs. Kommer lite bilder från nyårs firandet om jag får lust. Kommer säkert bli lite mer bilder i bloggen nu när jag har en bra kamera att fota med.
Har nog inte haft så här mycket skoj på ett lov förut, det har varit riktigt underbart, längtar lite tills skolan börjar då man kommer få träffa allt folk igen som man inte träffat på länge..Men nu ska jag ta och se på någon film antar jag så so long.

RSS 2.0