Charmtroll

Läkarbesöket gick bra. Hon ville kolla hur motoriken i kroppen fungerade vilket var prima, sen kollade hon alla möjliga saker och frågade alla möjliga frågor. Var som inget nytt som kom upp men tog lite fler prov än förra gången så om några dagar får man väll se ifall det är något fel på mig.

Besöket var alltså klockan elva men kände att det inte var värt att åka till matte lektionen på morgonen eftersom jag hade hål efter det. Så klev upp klockan nio satte mig och skrev en engelska uppsats som ska in imorgon så är riktigt nöjd med att ha den klar så jag slipper ännu en restuppgift. Missade även svenskan eftersom jag behövde äta lunch hemma. Så klockan 13.15 kom jag till skolan, precis i tid till engelskan började. Den lektionen slutade 14.20 så kom till skolan till en timmes lektion.

Men for inte hem när jag slutade, utan stannade kvar på skolan för att filma till historia uppgiften som är till imorgon och tro det eller ej vi hann klart. Tog bara från halv tre till halv sex att göra den klar men klar blev den.
Själva uppgiften funkar men känns ändå som man kunnat gjort den så mycket bättre.
Med tanke på all tid Jag satt ner på uppgiften, men all tid Jag la för att försöka blir klar och allt, skrev manuset på min sovmorgon bara för att hinna (men nu ska jag inte heller ta äran för allt manus eftersom Teo också hjälpte till), så känns det väldigt surt att något man lagt ner så mycket tid på gjordes klart på några timmar dagen före den skulle vara klart. Liksom den tiden man verkligen behövde för att få den bra var det vi gav kortast tid på. Men eftersom vi inte fick så mycket tid så ska man ändå vara nöjd med resultatet, vilket jag också är.
Blir det bättre och lättare att klaga på det? Nej det blir ju inte det så det gäller bara att vara nöjd med det man gjort och gå vidare.

OjojOj vad mycket text det blev nu. Inte roligaste att läsa precis.

BTW. Våran tik fick valpar idag. Fem stycken små knyten. Riktiga små charmtroll.

Bild på förra kullen valpisar vi hade. Denna gång såg alla nästan likadana ut förutom att en är mörk fläckig som en ko ^^

kvällen spenderades med film.

Kvällen spenderades med att se Esay A. En riktigt awesome film, bästa på länge. Efter filmen då det var dags att lägga sig (med ett leende på läpparna) så kommer jag ihåg att min säng inte hade några lakan eller något så då var det bara att bädda.
Av någon anledning så såg det ut så när jag kom hem efter en helg hos Joakim, och jag lovar det såg inte ut så då jag lämnade rummet i fredags morse.
Well nu när sängen är bäddad och trötta jag ligger under täcket (saknar Joakims mysiga fluffiga täcke) för att sova tar jag ändå tid till att skriva ett litet inlägg.

Imorgon blir det ett besök hos läkare först sedan skola, blir inte värt att åka till skolan först. Missar bara en timmes matte lektion vilket jag säkert överlever, hehe nämen missar nog också lektionen efter lunch så blir bara en lektion imorgon men så kan det gå. Vi ser ju imorgon hur det blir.

Nu får man ju se hur det går att sova i en alldeles för tom säng.


Godnatt dudes.

Godmorgon!



lite nere.

Ny design på bloggen!


Är kvar hos Joakim, hade tänkt att åka hem men eftersom mamma och pappa stannade i stan så länge kände jag att det var lika värt att vara kvar här. Idag har det bara varit mys lördag. 

Känner mig lite nere just nu. Vet inte riktigt varför men ibland får det väl vara så. Skulle vilja se film men är lite sent för det så kanske ska sova. Krypa ner under Joakims nya fluffiga, jätte mysiga täcke. 

Imorgon blir det att göra skolarbeten, oavsett ifall jag är kvar här eller är hemma, det måste bara göras. 
Förut tyckte jag om min skola men nu börjar jag ogilla den mer och mer av olika anledningar jag inte vill ta upp i bloggen. Skoltrött är jag också men vem är inte det egentligen ^^
Nämen blubb nu blev detta ett väldigt tråkigt inlägg. Så dags att avrunda.

Avslutar med en deppig bild. Ungefär så här mår jag just nu.
Kan vara trött eller bara nere. Tolka det som ni vill.

hemma hos Joakim.

Sitter hemma hos Joakim. Kom hit igår efter skolan, fast på kvällen så ville min familj (eller dom som fortfarande bor kvar hemma) göra något kul, så dom kom och hämtade mig och vi åkte iväg för att spela biljard. Det var faktiskt riktigt skoj, dock så var den enda boll jag fick i den vita men så kan det gå. När vi var klara så skjutsade dom hit mig igen. 

Idag har vi som ingenting planerat, hade tänkt att åka på stan och hitta på något där men eftersom det finns inget och göra där och jag å Joakim vill inte bara gå omkring så blir vi nog kvar här. Kanske blir att ta en promenad iaf eftersom det är så varmt ute, dock blåser det väldigt mycket men men.

Nu ska jag iaf he igång en film. Det får bli en slapp lördag helt enkelt.

på mitt eget lilla vis.

Blev skola idag, men kändes inte så värt eftersom jag mår fortfarande dåligt. Eftersom halva dagen var temadag så skulle jag inte missat så mycket, men men. Min kropp mår bättre än dagarna innan men fortfarande inte okej, det var jobbigt att sitta men klarade av det iaf.
Dock har jag varit på klaghumör idag vilket knappast har varit skoj för skolkompisarna. Sorry guys.

Har ätit mycket frukt och morötter idag. vilket är positivt. Borde även ta en vitamin sak vilket jag egentligen borde ta på morgonen annars finns risken att man blir för pigg för att sova sedan, men behövs vitaminerna så behövs de. plus att jag är väldigt trött så att sedan somna blir nog inget problem. 

På temadagen såg vi film vilket var chill dessutom var det en bra film så det var ju plus. Har sett den förut och Die Welle heter den.




Här får ni dagen outfit på mitt eget lilla vis.

kiwi

Åkte till vårdcentralen idag för att kolla upp vad det är för fel på mig. Inte normalt att ha feber då man inte är sjuk annars liksom, iaf allt var normalt, hade inte ens feber då vi var där, till och med mitt blodvärde var normalt, vilket är bra att det har höjts jämfört med förut då jag hade för lågt, men känns som man vill veta vad som är fel.Tror jag skulle tillbaka på måndag så får jag kanske något svar då. Sjuksköterskan sa iaf att jag borde gå ut och gå varje dag och börja äta frukt och grönsaker.
Så nu sitter jag här på min säng alldeles ny duschad med blött hår och äter kiwi. 

Imorgon ska jag försöka med skolan iaf. Hoppas jag orkar gå, stå eller till och med sitta. Kunde knappt sitta idag då vi väntade på prover från vårdcentralen...Well well
Ser inte så framemot morgondagen eftersom det är temadag, känns lite drygt att gå miste om en timmes sovmorgon och en lång lunch, nu måste vi vara på skolan tidigt och få en kort lunch plus att typ hela skolan äter då så matsalen kommer vara proppfull dock är den ju inte så stor men iaf. Oj vad jag klagar mycket här, har ju inte varit på skolan ett tag vilket gör att min lilla sjuka kropp har fått vila ut, dock har jag somnat sent och vaknat tidigt men det är en annan femma.

Nu blev det mycket skriverier här och väldigt tråkigt dessutom men det få helt enkelt vara något ni får leva med.  

Bara för jag tycker om den här bilden.
Miss old times. Inte mitt hår dock.


fniss


Jag e kär :]

Snurrelisnurr

Feber så var hemma från skolan idag igen. Tänkte iaf åka till sista lektionen då det var historia för att vi skulle börja få filma. Men blev inte av eftersom det var en annan i gruppen som var sjuk och hemma idag, well sånt är livet, vi får helt enkelt filma efter skoltid då jag blivit frisk. 

Det snurrar fortfarande lite i huvudet på mig men har börjat lugna ner sig. Febern har då lagt sig lite grann men kroppen har fortfarande ingen kraft. 

Tror jag ska ta och göra lite välling, det har blivit väldigt kallt i huset nu kan va att febern är påväg upp eller så kan det vara att eftersom det var så varmt ute igår så sänkte vi elementen här hemma och idag är det kyligare vilket gör det kallare här. 



hemmadag idag

Blev en hemma dag idag. efter hur jag mådde igår var det bra att jag fått vila upp mig. Dock tänkte jag plugga vilket inte gått så bra. Kroppen har ingen kraft eller ork överhuvudtaget. Min dag har bestått av filmtittande och välling drickande.
Kunde som inte somna igår heller, tror klockan hann att bli halv tre eller något sådant. Så är lite smått trött nu.
Imorgon måste jag iaf till skolan oavsett hur jag mår, eftersom vi gör grupp arbete på historian och vi ska filma. Det hjälper inte att det är näst sista lektionen och vi har inte ens hunnit börja filma. Enligt min planering som jag gjorde hade jag hoppats på att få börja redigera imorgon eftersom det tar sådan tid. Men men sånt är livet. 

Ne nu ska jag ta undan datorn eftersom det börjar snurra i skallen på mig.


Lättar lite på mitt hjärta.

Kan inte sova. Vill inte ha det så här längre, orkar inte må så piss hela tiden. Vet dock att det är jag som måste ta tag i det, det är jag som måste ändras. Jag vill så galet mycket men gör så lite åt det.

Tänkte att detta år skulle jag må bra, att det skulle bli ett bra år. Men det blir det ju inte ifall jag inte tar tag i saker å ting. Det blir inte bättre ifall jag skiter i det, nej det blir ju bara sämre.
Ifall man har en skoluppgift så gör man den och lämnar in den i tid. Man ska inte bara lägga den på hyllan och låta den damma för det blir inte bättre.
Jag vet det. Dock blir det bara så svårt ifall man mår så här. Man har bara inte orken att ta tag i det. 

Och jobbigare blir det för dig. Varför ska du behöva stå ut med att jag ska må så här. Att vara med mig borde vara något bra för dig inte en börda. Varför ska det blir massa skit hela tiden. Förstår inte hur du orkar med det. Jag orkar ju inte med det själv.  

Jag som skulle försöka vara positiv detta år, ja man ser ju hur det går...Jag försöker och försöker med allt men det ska bara rasa samman. 

Idag höll jag på svimma ett antal gånger, min kropp sa nej helt enkelt. Så kvällen blev att vila på soffan istället för att plugga. Suck...

Jag vet att mitt bloggande har varit skit men så kan det gå. Ska nog kanske ändra blogg helt och hållet. liksom förnya. Eller så blir det bara en helt ny design, försökte ju med en ny header förut, för att försöka komma igång igen men det gick ju som det gick. känner mig bara så ensam just nu. 

Förlåt för detta depp inlägg men kände att jag behövde lätta på hjärtat lite.
Nu ska jag försöka sova. Om inte det går ska jag fixa välling och läsa.




RSS 2.0