en liten godnatt saga sådär innan sängdags

Hade utvecklingsamtal idag och det gick bra.


För ett tag sedan skrev jag i ett inlägg om jag att jag plötsligt blivit paranoid
för att läsa det inlägget så klicka här

Iallafall så igår så var jag och sandra ensamma hemma ett långt tag och när mamma och pappa hade kommit hem så tänkte jag gå in till mitt rum, hade inte varit där inne på hela kvällen.

Jag gick in dit och tände lampan då jag såg som en stor knöl på min säng under täcket, precis som det låg någon där (det var inte täcket som var knöligt för täcket låg helt rakt). Jag visste även att de andra i familjen var någon annanstans. Anyway jag blev riktigt rädd, först förstod jag inte så stod helt förstelnad jätte länge, funderade om jag skulle gå fram och kolla vad det var men gick sedan ut ur rummet.

Jag gick och la mig i mammas och pappas säng istället. Då kom mamma in och frågade ifall jag varit i mitt rum något och jag sa att det låg något i min säng, hon skrattade och sa att jag skulle följa med men först vågade jag inte men tillslut tog jag mod till mig och följde med. Under täcket låg en lampa som dom köpt till mig. haha snacka om vad rädd jag blev.


nu blev det mycket text men det skit ja i för nu ska jag sova. Godnatt!

bara lite kladd

Lyckades ta mig iväg till skolan i morse.

Har ont i foten. Verkar fått i en glasbit eller något, alldeles svullet och så. Kan inte heller gå på den. Va tänkt att vi skulle spela rugby på gympalektionen men eftersom vi var så få valde läraren att vi skulle gå istället. Men eftersom jag inte kan gå på min fot då det bara blir värre så fick jag vänta till Ecarnas gympalektion för att sitta och kolla på eftersom dom ska spela rugby. 



lutar åt det hållet

Nu blir det sängdags wiihoo. Får se om det blir skola imorgon men det lutar åt det hållet. Snörugby på morgonen nej inte så taggad men vad kan man göra liksom. Slutar fyra vilket känns drygt, dock har vi media produktion som aldrig blir fel. Justja skulle ju sicka mejl till läraren med det jag har hunnit, vilket jag totalt glömt bort men får väl skicka imorgon eller något. 

Nu blir det sängen. godnatt


Skrev detta igår fast det verkar inte ha publicerats. 


Boktips

Well nu efter inlägg om både film och musik så tänkte fortsätta i det spåret. Tänkte nämligen skriva om mitt stora intresse böcker. Jag älskar att läsa så tyckte som det passa bra. 

När jag var liten så var mina favoritböcker tvillingarna jessica och elisabeth men inte då de var äldre utan små. men efter åren som gått har man ju läst nya böcker och fått nya favoriter, ett långt tag där så hade jag som favoritböcker systrar i jeans, men nu här på slutet har jag fastnat för en bok, Jag saknar dig, jag saknar dig, heter den pch är jätte mysig, rekomenderar den väldigt starkt.  




Jag saknar dig jag saknar dig

Boken handlar om Tina och Cilla som är enäggstvillingar De bor i ett stort hus, som kallas för Rosengården tillsammans med sin pappa, styvmamma och styvbror. En dag förändras allt. När de springer över vägen för att hinna med bussen till skolan blir Cilla påkörd och omkommer. Tina gör sitt bästa för att orka med livet, i början är vännerna imponerade över hur stark hon är, men i själva verket orkar Tina knappt med sig själv och börjar så småningom tvivla på sin egen identitet.

Detta är ett bokomslag jag gjorde själv till ett skolarbete.



Thats alot of hair on a sad little girl


sad

Jag mår väldigt dåligt just nu men så kan det va.
Ska försöka piggna upp men går inte så bra.

Haha det rimma men va inte precis meningen.


Musik

Är sjuk så finns som inget som har hänt just idag därav inte mycket att skriva men eftersom jag skrev om filmtips för någon dag sedan så då kan jag ju skriva om musik det här inlägget.

Well jag lyssnar inte så mycket på musik för att mitt huvud vill inte det, alltså jag får ont i huvudet då jag lyssnar på musik, men då jag lyssnar på musik kan det vara nästan vad som helst. Som jag är såld till sådana där fåniga tonårs filmer så är jag väldigt förstjust i "kärleks låtar" typ Oh my god, only hope, your song, (både Elton Johns version och moulin rouges verion), Som ni kanske märkte var några av dom där exemplerna filmelåtar, och det är många sådana som fastnar för.

Ojoj jag får inte missa min favorit låt heller, Tears in heaven, är en så jätte fin låt. Eric Clapton skrev den till sin döde son.

Det här är lite pinsamt för mig att visa just för det är lite fånigt och töntigt. Men vet ni vad! Jag står för jag tycker och ifall jag tycker det här är bra så tycker jag det även fast det är lite fånigt. 

Ett exempel här är just en sådan låt en låt från en film, eller den gjordes väl inte ursprungligen till filmen men you get my point, (i hope)
well låten heter only hope och filmen heter Walk to remember och är en helt underbar film jag bara älskar, förstår inte hur jag kunde glömma skriva den filmen i förra inlägget.




Ojoj nu blev det ett väldigt långt inlägg vilket jag verkligen inte trodde eftersom jag inte är personen som lyssnar på musik so very often. 


filmtips

Alltså min filmsmak är lite av den annorlunda stilen. Jag kan typ se allt från drama som får mig att tänka till, dansfilmer som är så underbara, och feelgood filmer tyck jag också om, men en sak jag är helt såld på sådana där fåniga tonårsfilmer som highschoolfilmer alltså sådana där riktigt tjejiga filmer. Några exempel John tucker must die, mean girls etc. Well you get the point. 

Såg just en sådan film, How to deal heter den, jätte fåning men ändå så mysig.

från 2003
Handlar om en tonåring som flera gånger har upplevt kärlek men som gått fel och vägrar tro att äkta kärlek existerar, då
en ny kille dyker upp.

Att den låter fånig men det är sånt jag gillar, kommer på mig själv att bara le när jag ser sådana här filmer. Well skulle vara awesome ifall ni kommer med några förslag på sådana fåniga och mysiga filmer.

Sedan helg!

Fredag idag först två lektioner sedan helg! Awesome! efter skolan åker jag till hjärtat och stannar där hela helgen vilket är grejt. Dock blir det bara plugg vilket verkligen behövs. Well snart börjar min första lektion vilket är historia så ska packa ihop mina grejs så jag kan gå till klassrummet. Jag å mina goa dumle



bilder från friluftsdagen

Här är några bilder från friluftsdagen ^^

Det gjorde verkligen min dag!

Hade svårt att ta jag mig iväg imorse till skolan, men duktig som jag är så tog jag mig iväg. 

Hann inte riktigt äta en ordentlig frukost så blev snabbt väldigt hungrig, jag var verkligen inte taggat på dagens mat heller eftersom det var korvstroganoff och potatismos. Men jag gick ändå till lunchen för jag var så hungrig, och vet ni vad, läs och häpna det var inte korvstroganoff och potatismos det var korvstroganoff och ris! Vet ni hur överlycklig jag blev, unbelievable! Så hungriga lilla jag blev nu mätt och belåten. 

Känner mig överraskande glad just nu, troligen är det eftersom jag ska ska åka slalom imorgon, känner mig riktigt taggad även fast det var typ i sexan sist jag åkte, så ifall ni vill se en liten Malin vurpa hela tiden så kom till Bjästa backen ^^ 

Nu ska jag ta och fortsätta med engelska lektionen.



inge pigg

Känner mig inge pigg på att skriva något eftersom det inte händer något i mitt liv just nu så blir bara en bild jag ritade för några dagar sedan.

på mitt eget lilla vis

Har tryckt på skapa inlägg säkert fem gånger idag men har inte haft något att skriva om eftersom jag är sjuk och stannade hemma idag, dock hade vi bara en kort lektion så missade inte så mycket. Jag bestämde mig i alla fall för att göra en dagens outfit på mitt eget lilla vis ändå.



Eftersom jag är sjuk fick det bli mjukis kläder.

Ha en fortsatt bra dag och vi ser väl ifall jag hittar på något att blogga om ikväll.

tv typ

Ja dagen har varit ganska värdelös egentligen, eller värdelös kan man ju inte kalla den men ingenting speciellt har hänt i alla fall, nu blir det tv typ.

Bilden säger allt



Helt underbart!

Igår såg jag ett jätte mysigt program på tv:n världens bästa hotell heter det. helt underbart program, tänk hur fint det hade varit i världen ifall alla hade haft samma inställning som de fina människorna. Håhåjaja. 


Han i mitten var bara så underbar, jätte charmig, var faktiskt lite lik min broder också. Ååh vad jag saknar min bror nu!

bajs åt allt ihop

En skoldag avklarad då ^^ Well nya tag nu då eller nåt. 

Känns stabilt att vi fick matte läxa i kapitel3 till torsdag då nästan hela klassen fick IG på kapitel2 provet vilket alla ska göra omprov på torsdag, håhåjaja..

Börjar ju fundera varför man valde matte B och engelska B, dock så är ju engelska riktigt värt i framtiden men seriöst vad har man för vits med k=deltaY delat med deltaX bara bajs helt och hållet..

Nu är jag hungrig och ska laga mat, tortellini blir det riktigt mumsigt,

Idag var det en bra dag

Åkte till älskade snålle och grillade och bara hade det underbart. (Snålle är platsen där vårat hus är, där jag bott i nio år men flyttade ifrån pågrund av renovering.) Jag tycker verkligen om platsen och huset, har verkligen börjat sakna att bo där.

Well resten av kvällen pluggade jag faktiskt (ritade i illustrator) men det var faktiskt till en skoluppgift sådeså. Imorgon börjar skolan igen, snyft men försöker tänka positivt att det här lovet har jag samlat krafter etc. Imorgon ska jag skriva ett schema om hur mina dagar ska se ut framöver, får se hur det går. 

Nu ska jag sova, godnattis.

En lustig syn

Idag har det blivit bobåk och varma mackor i ugnen med svamprörasak som jag inte vet vad det heter, inte samtidigt då för det hade varit en lustig syn. Sen blev det iaf traditionell fruktsallad framför melodifestivalen. Förstår verkligen inte hur svenska folket tänker men fine, orkar som inte bry mig så mycket. 

Imorgon är det söndag.
Ja vad händer då?
Nja ingenting speciellt tror jag, lite plugg kanske sådär sista dagen på lovet.
Fruktsallad är gott!
Jo jag vet.
Okej fine.
Puss hej.



Mysigt

På med myskläderna och nu blir det myspys...alltså myspys med familjen...alltså nej jag menar..ååh vad sims har förstört ordet myspys...

Internet tillbaka

Inget internet har resulterat till inget bloggande men så kan det vara, nu är internet tillbaka iaf.

  • Tycker om filmen The kings speech som jag såg på bio igår.
  • Saknar min älskling som jag var med och såg på bio igår.
  • Börjat acceptera smaken av kaffe.
  • Dumle är fortfarande bäst, te och välling kommer efter det.
  • Har inte pluggat alls det här lovet vilket bara är bajs
    eftersom jag verkligen hade behövt det.
  • Tycker skolan bara känns emot en nu förtiden, att den inte är där för att hjälpa utan bara finns för att göra livet förjävligt.


Första gången på länge jag inte illustrerar en bild ^^

Underbart!

Amanda är bara för underbar!

Jag: Sen lyssnar vi på your song. 
Amanda: Vems song?


Hahaha. Har man kul så har man, Egentligen är det väl inte ett dugg kul men är man övertrött så är man. Well, har även insett att latte inte är så pjåkigt ^^ 

Nu blir det att bara ta det lungt med Amandis och Sandris sen blir det väl lite film.

3 saker ni inte vet om mig.

  1. Jag har blivit jätte paranoid på senaste tiden. Klarar verkligen inte av att se skräck filmer längre vilket inte har varit något problem för mig. Blivit jätte mörkrädd, klarar inte av att ha ryggen mot dusch dörren för tror att någon ska vara där. Har svårt att somna på natten för varje litet ljud tror jag är något farligt och nu är det mycket ljud pågrund av valparna. sen kan jag verkligen inte ha några ben utan för sängen för jag tror det är något läskigt under den som ska ta mina ben.
    Lite löjligt men så har det blivit nu de senaste veckorna.

  2. Varje gång jag borstar tänderna håller jag på att somna, både morgon och kväll, jag kan knappt hålla mig vaken oavsett om jag var jätte pigg innan.

  3. Nästan ingen ser mig gråta eftersom jag springer och gömmer mig då jag gör det. Jag vet inte varför jag gör det, antar att jag bara inte vill att folk ska se att jag gråter helt enkelt. Det som är jobbigt är att jag gör det vädigt ofta av inga orsker alls.


En sådan dag.

Har ni haft en sådan där dag då allt bara har varit jobbigt? En sådan dag man inte alls är glad och bara vill bli lämnad ifred men ändå bara vill få en kram? Har ni haft en sådan där dag då ni känt er rastlösa och velat göra något vettigt med dagen men ändå bara velat ligga under täcket och låta dagen passera till en ny bättre dag? En sådan dag då man bara känner sig helt värdelös? Att man bara vill gråta men inte kan? Att man inte tycker man är värd dom människor omkring en fast man orkar inte med dom på samma gång? Att man bara vill bli lämnad ifed? Att man känner sig rejält ensam fast man har fullt med folk omkring sig? Har ni det? Det har i alla fall jag, idag har det varit en sådan dag.

Fiin lördag men butter Malin

Matte omprovet gick bajs fast visste som redan om det eftersom omprovet var mycket mycket svårare än de första provet. Dock blev jag förvånad över att jag hade mindre poäng vilket jag visste att jag inte skulle ha men det visade sig att läraren inte hade rättat hela mitt prov. Så fick två poäng mer iaf. 

Svenska provet fick jag g på så riktigt nöjd sen så historia provet kändes som det gick bra. Härligt iaf med att slippa alla prov nu, åtminstonde på en vecka. 

Min dag har spenderats på att se en dålig film fika och sitta vid datorn, känner att jag borde göra något vettigt en sådan fin lördag. Well ska börja spåna idéer, Kom gärna med några. 



Lov!

Lov äntligen lov! :D så skönt, inga mer prov iaf på en vecka, dock blir det bara plugg för mig men det är en annan femma nu ska jag leva livet ^^

Sitter på skolan nu iaf, det är lan så kanske blir här hela natten eller så tar jag någon buss hem senare. Har iaf handlat risifrutti så överlever. 

Nu ska jag spela sims which is awesome. Later dudes. 



Min gårdag

Hade inget internet igår så gjorde en bild som sammanfattar min gårdag.



bad so bad

Jaha du, internet har varit som det vart därav den dåliga uppdateringen.

Matteprovet gick sämst, fast trodde att jag skulle få sämre poäng än vad jag fick så det var ju bra. Svenskaprovet gick bättre, har dock inte fått resultatet ännu men det kändes okej iaf. Imorgon är det omprov i matte, ska försöka göra det för tänkom ifall jag får G då blir det ju ett mindre prov efter lovet, om det inte går bra på provet så har jag iaf använt mig av tiden att plugga. På fredag är det Historiaprov och det kommer ju gå som det går, hoppas på att det går bra, men som sagt får se.  

Nu sitter man hos pojkvännen och ska strax försöka plugga, Önska mig lycka till ^^




RSS 2.0