No school

Ingen skola idag heller. Blev som förvånad över att jag lyckades överhuvudtaget kunna somna inatt eftersom jag sov hela gårdagen. Eller förvånad och förvånad, jag är ju faktiskt sjukt trött jämnt så inte så jätte förvånad blev jag. 
Aja nu måste jag komma på något sätt att orka ta mig upp ur sängen och fixa mig något att äta. Dock har vi typ inget hemma så jag måste gå och handla, och det kan bli ett stort problem eftersom jag inte ens kan ta mig ur sängen.

Nä nu är det väll ändå dags för mig att bli frisk någon gång. Tycker verkligen inte om att vara borta från skolan och missa massa grejer som jag sedan behöver ta igen på något sätt. Blubb, lyckades nästan ta igen allt förra året då jag var borta så mycket. Är faktiskt positivt förvånad över att jag klarade skolan överhuvudtaget då. Aja får inte vara borta så mycket som jag var, blir alldeles för jobbigt för mig då.

Saknar den här typen väldigt mycket. Får ta och hälsa på han någon dag.
Nu ska jag plugga lite och sen ska jag försöka fixa mig någon mat och he igång en film och bara mysa och friska till mig. Blir väll att ta en dusch också. Det känns förvånansvärt mycket bättre i kroppen efter en dusch.
Ha det så bra nu.

Kommentarer
Postat av: Vicky

Aww din bror är så söt :> OCH KRYA PÅ DIG MALIN! Ò.Ó

2010-09-07 @ 12:45:36
URL: http://missvii.blogg.se/
Postat av: Malin

sv: Att han är! Tack vicky, har bestämt mig för att åka till skolan imorgon oavsett hur jag mår, men får se hur kroppen säger om det liksom

2010-09-07 @ 15:29:48
URL: http://maljoh.blogg.se/
Postat av: Vicky

Låter bra det då ska du få en kryapådigkram! :3

2010-09-07 @ 16:24:35
URL: http://missvii.blogg.se/
Postat av: Malin

sv: Naw can´t wait. :D

2010-09-07 @ 23:56:08
URL: http://maljoh.blogg.se/

lätta på ditt hjärta♥

Vad heter du?
Jag är lat

Din epost (Ingen annan får se)

Haru nån blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0